Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak olyan fiatalok belemenni egy szexuális kapcsolatba, akik azt sem tudják, hogy nem a gólya hozza a kisbabát?

ezen sokszor elgondolkodtam már én is... buta leszek kicsit, de szerintem azért van ez, mert ritka ostobák ezek a fiatalok (tisztelet a KIVÉTELNEK)...másra már nem tudok gondolni sajnos...pedig én sem vagyok sokkal idősebb, de én 17 évesen már teljeséggel tisztában voltam az alapvető dolgokkal, amik itt az oldalon nap mint nap felmerülnek...és hiába próbál nekik az ember segíteni, ha egyszer nem bírják elviselni más igazát...flegmák, anyádoznak...pedig elég lenne ha csak elolvasnának egy biológia tankönyvet..hasznosabb lenne nekik, mint itt oltani azokat, akik próbálnak segíteni.
20/L

Mert a mai fiatalok hülyék. Se olvasni(értelmezni), se írni(helyesen) nem tudnak, csak anyázni, feltenni 20x ugyan azt a kérdést(keresőt nem ismervén), és szidni mindenkit aki felteszi normálisan a kérdését.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!