Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért megyek el ilyen korán?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megyek el ilyen korán?

Figyelt kérdés
Tudom hogy sok ilyen kérdés van még, de elolvastam szinte mindet és nem találtam hasonlót az én problémámhoz. A helyzet az, hogy amikor a barátnőm orális elégít ki(közben persze kézzel is) akkor bírom akár 10 percig is. Amikor viszont behatolok akkor nem viccelek elég 10-15 másodperc és közel sem olyan jó az érzés mint amikor ő csinálja. A dolog elég kellemetlen nekem. Aktus előtt én kézzel és nyelvvel is ki szoktam elégíteni többször is. Amikor aktus előtt kényeztet akkor sem megyek el, de amikor arra kerül a sor....de ezt már leírtam. Kérek mindenkit hogy csak értelmesen válaszoljon.
2009. aug. 9. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért mert nagyon fel vagy valószínűleg izgulva a behatoláskor. Kicsit kordában kellene megadat tartani és nem nagyon beindulni.

Van erre egy gyakorlat, csinálhatod a pároddal, de külön is. A te esetedben inkább a pároddal javasolnám, hiszen akkor mész el korán. Csináljátok nagyon lassan és mielőtt az elkerülhetetlenségi fázisba érnél szállj ki és te vagy a párod szorítsa el a péniszed alsó felén a makk és a törzs összenövésénél elég erőteljesen, hogy elmúljon az ingered, majd újra. A magömlés is egy reflex amin változtatni lehet, akarat és türelem kérdése. Ja és egy másik fontos dolog, ne úgy hatolja be, hogy úgy is elmegyek két lökés után mert bevonzod. 28/F sok sikert

2009. aug. 9. 21:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Előtte csinálja kézzel,és majd ha elmentél,akkor kis pihi utána lehet punci....gyakoroljatok és sima ügy.De nehogy megunja a dolgot a barátnőd mert 10 másodperc.....azért neki is kell valami...:)
2009. aug. 9. 22:00
 3/3 anonim válasza:
jó ötlet de ha ez még mindig kevés gondolj közbe nem erotikus dolgokra nagy mama nagy papa. amugy komolyan sokan nem is tudják de például ha stresszes életet élsz akkor is elő jöhetnek ilyen problémák szóval akkor azt kell kezelni és akkor is javulni fog a helyzet
2009. aug. 9. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!