Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy el a csaj?
Figyelt kérdés
4 honapja járunk és megvolt a 3.-ik együttlétünk ami 2 oráig tartott elöjátékal egybevéve! mind a ketten szüzek voltunk!pedig gyengédek vagyunk és nem is fáj neki! tehát miért nem megy el a csaj? élvezi a sexet azt mondja és kiván is engem nagyon! de én kérdezgetem hogy menyit nyujt neki de nem sokat mitévö legyek ha én többet szeretnéknyujtani neki? vagy lehet ,hogy csak kevés tapasztalatal rendelkezünk?2009. aug. 9. 09:02
12/12 A kérdező kommentje:
szuper akkor erre adj választ miért nagyobb az egyik melbimboja a barátnömnek és miért érzékeny ha hozzáérnak?
2009. aug. 21. 16:30
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!