Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem megy el a csaj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy el a csaj?

Figyelt kérdés
4 honapja járunk és megvolt a 3.-ik együttlétünk ami 2 oráig tartott elöjátékal egybevéve! mind a ketten szüzek voltunk!pedig gyengédek vagyunk és nem is fáj neki! tehát miért nem megy el a csaj? élvezi a sexet azt mondja és kiván is engem nagyon! de én kérdezgetem hogy menyit nyujt neki de nem sokat mitévö legyek ha én többet szeretnéknyujtani neki? vagy lehet ,hogy csak kevés tapasztalatal rendelkezünk?
2009. aug. 9. 09:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mindketten szűzek voltatok, a tapasztalat hiánya lehet az oka. Lehet a barátnőd nem igazán ismeri a saját testét és nem tudja hogy mi az ami neki a legnagyobb örömet okozza. Lehet nem tud teljesen ellazulni sem, mert esetleg azt figyelgeti, hogy jön e az az érzés, vagy vannak még benne gátlások. Próbáljátok meg egyszerűen csak jól érezni magatokat együtt, felfedezni még jobban egymás testét. Ne kérdezgesd, Te is engedd el magadat és előbb utóbb meg lesz a gyümölcse.
2009. aug. 9. 09:16
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szerintem is igazad van!
2009. aug. 9. 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:
biztos nem a megfelelő szerszámmal rendelkezel!
2009. aug. 9. 10:45
 4/12 A kérdező kommentje:
18cm hosszu és 13 cm átméröje!! és balra görbül ! ez nem megfelelö? szerintem nagyon is jo mert átlagon felül van! az átlag 13-15cm-ig az enyém 3 cm-el meghaladja és nem is vékony
2009. aug. 9. 10:55
 5/12 anonim ***** válasza:
hát ha 13 cm az átmérője akkor bizony gondok vannak :D
2009. aug. 9. 11:20
 6/12 A kérdező kommentje:
hát 13cm szalaggal megmértem! és ez miért volna probléma?
2009. aug. 9. 11:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Érdekelne a korod mivel nem ismered a kerület és az átmérő fogalmát =)
2009. aug. 9. 11:37
 8/12 A kérdező kommentje:
hát kedves 21 éves vagyok csak annyi a gond hogy szlovákiábol irok itt meg nem olyan a magyar nyelv mindt nálatok! természetesen magyar nemzetiségü szlovák állampolgár vagyok..tehát magyar, minden hol más a tályszolás köszönöm megértésedet
2009. aug. 9. 11:41
 9/12 anonim ***** válasza:

nem megsérteni akarlak,de ez alapvető matematika. nem nyelvi dolog =/

amúgy osztom az első kommentelő véleményét. lehet van benne egy minimális görcsölés és fél hogy fájni fog. ez megragad benne és már csak a te dolgod feloldanod ezt.

de akkor is ez az átmérő..pfha :D

2009. aug. 9. 12:02
 10/12 A kérdező kommentje:
hehe ki vagy te? bleeeeeeeeeee
2009. aug. 9. 12:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!