Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akarják a pasik szőrtele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják a pasik szőrteleníteni magukat?

Figyelt kérdés
Szerintem egy pasinak nem kell magát szőrteleníteni, főleg nem lent. Mégis azt tapasztalom, hogy úgy gondolják, ez tőlük is el van várva és igyekeznek. Pedig szerintem ez nem sexy. Én csupasz vagyok, de egy nőnél ez más dolog.
2008. máj. 20. 21:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
En kivagtam a szorbol par centit, nem sokat s utana hetekig viszketett, akarhanyszor mostan naponta, kibirhatatlan volt. En nem szeretnem ha a baratnom elvarna tolem hogy leborotvaljam, nem tennem meg, s kivagas meg kenyelmetlen.
2008. máj. 21. 10:22
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
dsa
2008. máj. 21. 10:45
 13/17 anonim válasza:

Én hihetetlenül kényelmesnek találom, ha szőrtelenül bújok az alsónadrágomba. Ezenkívül a Kedvesem...hogy is fogalmazzak...sokkal jobban elkényeztet orálisan, amikor csupasz vagyok. És az jó. ;)

Ennyi.

2008. máj. 21. 13:43
 14/17 anonim válasza:
én a hajvágó géppel szoktam levágni legkisebb fokozaton. igy 1-2mm-es marad. Barátnőm igy szereti, hogy azért legyen ott valami. illetve én vagy 10 éve vágom, szóval nem is tudja milyen volt elötte.
2008. máj. 21. 16:49
 15/17 anonim válasza:

függetlenül attól, hogy mi a véleményem a témáról, a lényeget ragadnám ki a kérdésedből:

"Pedig szerintem ez nem sexy."

te a szőrre izgulsz, a partnered meg rád. tehát a partnered valószínűleg szőrös marad.

ennyire egyszerű a férfiak motivációja a szőrtelenítésre. a nők. most ez a divat.

a nők sem szőrtelenítették magukat a kezdetektől, főleg ebben az országban.

2008. máj. 21. 19:11
 16/17 anonim válasza:

Akármilyen meglepő hölgyeim, de mi férfiak is izzadunk, talán még jobban is mint ti, így a hónalj és nemi szőrzet eltávolítása nem csak trend meg ízlés dolga, hanem egészségügyi, ápoltsági és komfortérzés szempontok is mérvadóak!

Nem vagyunk már lenge ágyákkötös ősemberek!

2008. máj. 21. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:
en no vagyok, nekem mind1... a parom neha leborotvalja, neha hagyja megnoni. Mindketto bejon, sot igy legalabb valozatos:-) de volt mar olyan, h csak a szex vegen vettem eszre, h leborotvalta....hat igen masra figyeltem:-)
2008. máj. 25. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!