Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akarják a pasik szőrtele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják a pasik szőrteleníteni magukat?

Figyelt kérdés
Szerintem egy pasinak nem kell magát szőrteleníteni, főleg nem lent. Mégis azt tapasztalom, hogy úgy gondolják, ez tőlük is el van várva és igyekeznek. Pedig szerintem ez nem sexy. Én csupasz vagyok, de egy nőnél ez más dolog.
2008. máj. 20. 21:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
nem tudom, de sztem is gusztustalan... :S
2008. máj. 20. 21:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Az tényleg gusztustalan, hogyha túl csupasz. Viszont az is guszta szerintem, ha kb akkor a szőr a nemi szeceiknél, mint egy ló farka. Sokkal szebb látvány, ha nem is csupasz és nem is dzsungel. Olyan közepes vagy kicsikét rövidebb szőr. Nálam legalábbis az jön be. De ez mindenkinél más.
2008. máj. 20. 21:23
 3/17 anonim ***** válasza:
szerveiknél* bocsi:D
2008. máj. 20. 21:26
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
mindenkinek más az ízlése... a bnőm azt mondta ha én nem borotválnám akkor borotválná ő nekem. ő csak ugy szereti..ő a szőröset tartja gusztultalannak. és én is:S
2008. máj. 20. 21:35
 5/17 anonim ***** válasza:
62%
Neked nem tetszik, másnak viszont ez jön be. Hidd el, vannak olyan pasik is, akik a szőrös nőket kedvelik... ez ízlés dolga, amin ugye nem lehet vitatkozni. Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik, ha egy pasi úgy hagyja, ahogy a jó Isten megteremtette... elvárom, hogy legalább igazítsa ki, de ha leszedi csupaszra, az ellen sincs kifogásom. Ízlés dolga- kinek a pap, kinek a paplan :D
2008. máj. 20. 21:41
 6/17 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is van középút, mondjuk egy picit levág belőle.. akkor nem dzsungel. De amúgy szerintem picit undorító,ha már az egészet le akarja szőrteleníteni..
2008. máj. 20. 21:49
 7/17 anonim ***** válasza:
Én például azért, mert sokkal igényesebben néz ki ha le van trimmelve. Nem a csupaszról beszélek, az már szerintem is meredek; bár olyan érzés, minthamegint 10 éves lettem volna, többször nem is borotváltam :) -de a trimmeléssel meg vagyok elégedve. A másik, ha elvárom egy nőtől, hogy borotválja, mert mondjuk nem akarok a nyelvemmel egy dzsungelben kalandozni, akkor ezt tőlem is elvárhatja, nem?
2008. máj. 20. 21:54
 8/17 anonim ***** válasza:
A fiúknál is kiment már a divatból a bundabugyi... Én semmiképp nem a csupaszra szavazok. Egy kis fazon, vagy teljesen meghagyva kb 1cm-esre levágva. Az az igazi. Mi jó abba hogy a barátod 5cm-es szőre akad a fogaid közé??? MÁr bocs.
2008. máj. 20. 22:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én szeretem ha a férjem teljesen csupasz.Nekem nem undorító.Én sem szeretek szőrös lenni , akkor ő miért lenne az.
2008. máj. 20. 22:50
 10/17 anonim ***** válasza:

Mert ez a divat es egy bolond szazat csinal.

Szerintem nincs homokosabb kinezet a csupasz ferfinal!!!!

Egy ferfi attol ferfi, tobbek kozott, hogy szoros.

2008. máj. 21. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!