Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja a fiút? Lent bővebben
Figyelt kérdés
Van egy nagy problémám...a puncimnál a kisajkamon(vagy hol)meg van nyúlva a bőr..szóval nagyobb mint a másik...ez másoknál is van így,és ha van akkor mitől?Valamilyen módon el lehet távolítani a felesleges bőrt?És a fiúkat ez mennyire zavarja?...nagyon nincs önbizalmam hogy esetleg levetkőzzek pucérra egy fiú előtt.Légyszíves segítsetek!:S2009. aug. 8. 10:47
1/14 anonim 

válasza:

Nekem ez már olyan mértékű, h. ki is látszik :S Van, aki szereti, van aki nem. Amúgy csak plasztikával lehet segíteni rajta. 16/L
2/14 anonim 

válasza:

Igen átlehet plasztikáztatni 3 féle punci van hamburger ami elrejti a kisajkakat és van a denevér vagy saláta amikor kilognak a kisajkak és vannak ez nagyon ritka amikor csak épphogy van 1 kis csík kislányos puncik.nah és a kérdésedre válaszolva nem ez a fiukat nem zavarja csak minket lányokat a saját önérzetünk miatt nekem hamburger puncim van de mégsem vagyok vele megelégedve
3/14 anonim 

válasza:

Szia!
Fogsz neki örülni hogy ott van és úgy van:)
Föleg ha szivogatják...Nekem is ilyen és csak az egyik.
4/14 anonim válasza:
Ja nekem is ilyen sőt már nagyon!De a barátom imádja!Én sem mertem először megmutatni neki de elmondta h mindíg is ilyenre vágyott imádja komolyan mondom!Szóval ne szégyeld mert nincs mit!!!!!
6/14 anonim 

válasza:

Nekem minden fajta punci tetszik! Csak Ti, Lányok gondoljátok, hogy nekünk, fiúknak nem tetszik! Sajnos nincs önbizalmatok!!!
7/14 anonim 

válasza:

Szerintem inkább az a agáz, hogy valaki azon parázik, hogy hogy néz ki a puncija. Nem mindegy, hogy milyen? Olyan van és kész. A pasikat rohadtul nem az érdekli, hogy hogy néz ki, hanem amit kezdeni lehet vele.
8/14 anonim 

válasza:

pasi vagyok. :) és barátnőmnek is kilógnak kicsit... és Őt is nagyon zavarta.. de elég gyorsan meggyőztem h nekem nagyon teccik.. :)szal ezen ne agyalj.. ha lesz barátod biztosan nem fogja azt mondani az első együttlétkor, hogy bocsi ha neked ilyen van akk nem.. ez abszurd.. :) sztem a pasikat nem zavarja.. :)
9/14 anonim 

válasza:

Nekem is ugyanilyen puncim van. Engem addig zavart, amíg az első barátom nem biztosított róla, hogy gyönyörű, és ő szereti így is csókolgatni, kényeztetni. Azóta nem zavar. Szóval nyugi! Ha egy fiúval eljutsz oda, hogy láthatja a puncidat, akkor már beléd lesz esve annyira, hogy ne érdekelje egy ilyen apróság, és szebbnek fogja látni a világ összes puncijánál.
10/14 anonim 

válasza:

en soha nem gondolkodtam, h milyen puncim van, es me'g milyenek vannak, de aztan megismertem egy fiut, es mondta, h nekem nagyon szep, szebb, mint amit edig latott (nem a baratom), es mutatott olyat, ami neki nagyon gusztustalan volt, es mondta h salatanak hivjak. en me'g azt se tudtam, h van olyan nuni is, amit nem lehet szeretni, de aztan elmeselte, h ismerkedett egy lannyal, aki nagyon csinos volt, aztan oda kerult a sor, es annyira nem tetszett neki a puncija, h megszakitotta vele a kapcsolatot, mert egyszeruen nem volt hozza gusztusa. lanyok, nalunk is van ilyen "fütyiundor"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!