Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy csináljam jól? Ti h....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam jól? Ti h. csináljátok?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel pettinggeltünk már egypárszor csak nemtudom h. jol e csináltam.Vagyis.Orálisan izgattam őt, utána ujjaztam nagyon jo volt neki nyögött,végigkaparta a hátam annyira élvezte, aztán mondta h. hagyjam abba mert olyan jó h. nem bírja tovább.Most akk. ez orgazmus volt?

Mert nemigazán tudom megállapítani h. hol a csiklója,mert mikor benyulok neki van ott egy olyan rész aminek tisztára más a tapintása(olyan recés).Szval azt szeretném kérni h. fiuk-lányok leírnátok a tapasztalatotokat h. hogy csináljam neki,h. vigyem el őt, ill. h. Ti h. csináljátok.Előre is köszi !

2009. aug. 7. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
nemtom ez segít-e DE NEM akarlak megalázni vagy ilyesmi, ne érts félre..gyakorlati tapasztalat sajna nincs :'( (16/f)
2009. aug. 7. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
 3/6 anonim ***** válasza:
első kettő vagyok, bocs, elsöre lemaradt a link XD
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
akk jó volt neki vszeg... 18F elég sok gyakorlati tapasztalattal ;)
2009. aug. 7. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Na...:)a linkből megtudhattad hol a csikló, tehát lépjünk a köv szintre. Igazából a csikló rejtve van, max a bört látod, ami fedi. Ha már felizgult a lány, akkor óvatosan válaszd szét az ajkakat és a NEDVES ujjaddal érezni fogsz a szeméremajkak találkozásánál egy kis borsószerű részt, aminek a tapintása is finomabb. Én mindig összerezzenek, mikor először hozzáér:) szóval, ha folytatod, úgy ahogy eddig csináltad az rendben van, de ne állj meg, mikor a lány kéri:) mert saját tapasztalat: nálam van egy pont, amikor annyira jó, hogy szinte már fáj, és akkor eleinte kértem, hogy hagyja abba, bármit is csinál. Aztán hagytam, hadd folytassa, és elélveztem. Félelmetes érzés túlmenni azon a pontos először, hiszen ha még nem volt orgazmusa veled, akkor durván jó lesz, és a leírtakból ő is élvezte:D

És írtad, hogy benyúlsz neki, mmint a hüvelyébe? mert ha oda, és ott érzel recés részt, akkor az nagy valószínűséggel a G-pont, ha azt kezded el izgatni, akkor mégnagyobb orgazmusban lesz része:D 17/L

2009. aug. 7. 22:19
 6/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat.Külön köszönet az utolsonak :)
2009. aug. 8. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!