Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a lányok a Playboy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a lányok a Playboy villa lányai műsorban le is fekszenek Hugh-val?

Figyelt kérdés
Szoktam nézni ezt a műsort, és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek a lányok le is fekszenek Hugh-val??? néha vannak gyenge utalások, de nem hiszem. Az egész olyan, mintha a nagyapjukkal élnének, a szájrapuszi is elég halovány a lányok meg az öreg hapsi között...
2009. aug. 7. 16:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Bocsi,de most mindenkit el kell,hogy szomorítsak,ugyanis már nem élnek együtt!

Pl Kendrának nem rég volt az esküvője és azt hiszem,hogy szeptemberre várja a babát!

Hef jelenleg két iker csajszival él!

A Viván a műsor már nem tom,hogy minek megy mikor már semmi valóságalapja!

Bocs,ha mindenkit lesújtottam most,de ez van!

Üdv!

2009. aug. 9. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Dehogy, ez nem amerikai álom.

Ez csak annyi, hogy jól lehúzták Hefet (mostmár el is költöztek), lefekszenek, smárolnak is vele, ha kell!

Sajnálom Hefet... mindenki csak a pénzéért szereti.

2009. szept. 16. 18:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Megint előző vagyok.

Előttem lévőnek: az ikreken kívül már van egy másik szöszi is.

És a Vivától mit várjunk?! Már az új csajokkal is kezdődni fog a sorozat (megvan a promo), mire azt leadja a Viva (olyan 5 év múlva) a csajok már két gyereken is túl lesznek.

2009. szept. 16. 18:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Max Hollyval, de azt is úgy, h a csaj erölteti bele a viagrát, Kendrával tuti nem, ő csak szórakoztató kelléknek van ott.
2010. márc. 28. 20:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!