Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lányok a Playboy villa lányai műsorban le is fekszenek Hugh-val?
Figyelt kérdés
Szoktam nézni ezt a műsort, és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek a lányok le is fekszenek Hugh-val??? néha vannak gyenge utalások, de nem hiszem. Az egész olyan, mintha a nagyapjukkal élnének, a szájrapuszi is elég halovány a lányok meg az öreg hapsi között...2009. aug. 7. 16:38
2/14 anonim 

válasza:

Pénzért mindent..Nem, látod rajtuk?Azon kívül semmire sem jók.
3/14 A kérdező kommentje:
de ez akkor is fura nekem....öreg is, hárman is ha nem többen kell osztozni rajta. Közben ecsetelik, hogy mennyire tökéletes az életük. Tényleg ez lenne az amerikai álom...?!
2009. aug. 7. 16:44
4/14 anonim 

válasza:

Ha feláll még Hugh-nak, akkor biztosan. De ki tudja...
5/14 anonim 

válasza:

Szerintem tök aranyosak!Nekem Bridget a kedvencem, de Kendra se semmi a beszólásaival.
Szerintem tuti le is fekszenek vele, egyszer mondta Hef, hogy már csak viagrával bírja.
6/14 anonim 

válasza:

ezek ilyen lányok, nekik ez okoz örömöt. vannak ilyenek, és van a másik oldala is, és van középút is.
8/14 anonim 

válasza:

Bolond vagy? Hugh Hefner ebből él, naponta ba@/\: a lányokkal ettől kapja a lóvét, na meg a magazinoktól.
9/14 anonim 

válasza:

Hollyval biztos, de lehet, hogy a többiekkel is.
10/14 anonim 

válasza:

Természetesen lefekszenek vele.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!