Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni? Vagy mit kezdjek?
Figyelt kérdés
van az osztályomban egy lány elég jól néz ki bár nem nagyon környékezték meg.személyszerint a viselkedésem már már állatias pl.: iskolakapunak dobtam egy gyereket mert nagyon anyázott +szórakozott. na mindegy, a lány meg úgy nézett általában rám mint ha szó szerint "meg próbálna megszelídíteni" egyik nap át is hívott filmet nézni hozzájuk gondoltam nem lesz belőle semmi rossz ha átmegyek. át is mentem egy kanapé féle szerűség előtt van a TV lekapcsoltuk a villanyt egyszer csak elkezdett közeledni hozzám, végül \'hozzámsimult\' nem tudtam hirtelen mit reagáljak rá , viszonoztam majd belémkarolt, és azt mondta hogy:"lazulj el" majd elkezdte kicsatolni a farmeromat!!! már épp sikerült volna neki végezni amikor benyitott a báttya hogy éhesek vagyunk-e. ez kezdete egy új kapcsolatnak?? olyan hirtelen jött az egész:SSS 14F2009. aug. 7. 00:58
1/4 anonim 

válasza:

hm. 14 évesen nem gyenge kis történet.
2/4 anonim 

válasza:

benyitott és meglátta, hogy a kis huga már nem éhes, mivel teletömted a száját egy virslivel. bátyót legalább bevettétek? mekkora történet xDD
3/4 anonim 

válasza:

Igen. Lehet egy kapcsolat kezdete.
Találkozgassatok, csináljatok közös napokat.
Mondd neki hogy egy újabb filmnézésbe is benne lennél :)
14F kicsit korai, de a te döntésed. A szüzességemet én sem szerelemből vesztettem el. De nem bánom mert jól érzem magam a bőrömbe. Sok sikert a továbbiakban.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. aug. 7. 01:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!