Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így a csaj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a csaj?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott,hogy mikor találkozunk,állandóan gyerekesen viselkedik. Szex közben,(se máskor) nem engedi,hogy megcsókoljam,a szopáson kívül semmit nem csinál,csak fekszik,mint egy fadarab. Azt mondja,hogy szeret,de én így nem tudok vele eggyütt lenni. Viszont ő ezt nem érti meg,hogy mennyire kiábrándultam belőle,és már nem akarok tőle semmit. Folyton smseket írogat. Próbáltam kedvesen megértetni vele,hogy kopjon le,de nem érti meg. Pedig nem kislány már,majdnem 20 éves.
2009. aug. 7. 00:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nem csókol, csak leszop??? :D:D:D

ha fadarab az ágyban és az neked nem jó, akkor nem illetek össze

2009. aug. 11. 02:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Gátlásos...

Lehet hogy nem is akarja igazából a szexet mert nem kellemes számára a dolog mert valamit nem jól csinálsz csak a kedvedért hajlandó rá mert tudja hogy neked ez a lételemed...

Mondjuk kezdetnek öszintén beszélgetni kellene hogy egyáltalán neki jó e a dolog, vagy mi élvezne ha mit csinálnál vele?

Segíthet az is ha egy kicsit leisszátok magatokat hátha feloldja a gátlásait és elszabadul benne a nő..

Ha éppen dugtok és nem mozog rá a dologra akkor nem is élvezi hidd el, ugyhogy akkor valamit nem jól csinálsz, valami másra vágyik ez a te feladatod hogy felfedezd mi az!!

Tanuld meg a nöt felizgatni felhúzni hogy csavarodjon még a derekadra is :)

Pl Ha háromnegyed órán át meztelenül vagytok és elöször csak beszélgettek egy jót arról hogy kinek mi tetszik vagy ki mit gondol dolgokról

Aztán te simogatod, átmaszírozod az egész testét bekened mindenhol krémekkel, csókolgatod a fülét a nyakát símogatod közben a cumbját szorítod ölelkeztek, megujjazod ö meg fogdos téged meg még közbe iszogattok is pár pohárral és megnevetteted stb akkor biztosan sikerülni fog a dolog..

2009. aug. 11. 02:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Elözö vagyok Bazz nem is kérdésre válaszoltam :D

Bocsesz késö van már látszik..

Nahszoval..

Szerintem gyerekre utazik vagy már terhes és rád akarja kenni úgyhogy jobb lesz ha vigyázol, és nem hagyod magad szopogatni söt a közelébe sem mész és nem találkozol vele!!

Meg akar fogni hogy aztán kiszívja belöled az életed is ez egy

SZIVOLA ;)

2009. aug. 11. 03:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Vávávává

Megint elözö vagyok a Szopáson kívül semmit nem csinál dolgot ugy kell érteni hogy akkor még meg sem dugtad mert nem hagyta??

Ha igy van akkor még szüz a csaj te észlény!!

Ez esetben keresheted a konzervnyitót :)

2009. aug. 11. 03:09
 15/15 A kérdező kommentje:
De megdugtam,csak közbe fekszik,mint egy fadarab.
2009. aug. 11. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!