Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így a csaj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a csaj?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott,hogy mikor találkozunk,állandóan gyerekesen viselkedik. Szex közben,(se máskor) nem engedi,hogy megcsókoljam,a szopáson kívül semmit nem csinál,csak fekszik,mint egy fadarab. Azt mondja,hogy szeret,de én így nem tudok vele eggyütt lenni. Viszont ő ezt nem érti meg,hogy mennyire kiábrándultam belőle,és már nem akarok tőle semmit. Folyton smseket írogat. Próbáltam kedvesen megértetni vele,hogy kopjon le,de nem érti meg. Pedig nem kislány már,majdnem 20 éves.
2009. aug. 7. 00:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%

Mondd meg neki konkrétan akkor.

Na nem őgy hogy FIGYU ANYUKÁM KÚRVÁRA NEM KELLESZ, hanem olyan nem primitíven érted.

Ha akkor sem érti nézd levegőnek vagy nem tudom.

2009. aug. 7. 00:03
 2/15 A kérdező kommentje:
De amúgy meg tök aranyos a csaj,mss-en órákig lehet vele hülyülni meg mindenféléről beszélgetni,csak a személyes része nem megy neki. Ez mitől lehet? De ez is csak azóta kb,amióta bevallotta,hogy szerelmes.
2009. aug. 7. 00:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
valószínüleg zavarban van mikor veled van és nem mer megmoccanni sem...főleg mután szerelmet vallott. Ha egy lány szerelmet val akkor kitárulkozik. És lehet, hogy fél, hogy sérülést okozol neki, így inkább marad rideg..bár ugy gondolom ez 20 évesen igen gyerekes. 17 vagyok és tudom, hogy kell viselkedni.
2009. aug. 7. 00:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja ha meg nem szeretne odébb állni, mond meg neki, hogy mi volt a problémád és te nem érzed igy jool magad. meg ha egy kicsit is szeretett valaha békény hagy. ha ez se segit huzz rá a fejére egy mézes kenyeret..nemtudom. utálom az ilyen értetlen embereket. én is voltam szerelmes de sose másztam rá snkire. ja: L/17
2009. aug. 7. 00:18
 5/15 anonim ***** válasza:
és azt sem engedi,hogy kinyald??
2009. aug. 7. 10:02
 6/15 A kérdező kommentje:
De igen, azt engedi. De ez miért érdekes?
2009. aug. 7. 12:42
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
istenem ezek a férfiak! mióta vagy vele? 1-2 hete lehet hogy fél vagy nem bizik bened anyira hogy szeretkezen vele arra nem gondolsz lehet azt hiszi hogy oda agya magát te meg unod és ot hagyod BESZÉLD MEG VELE! AKI MONTA AZT A HÜLYEWSÉGET HOGY KOPTASD LE AZ MEG EGY SZEMÉT
2009. aug. 7. 19:29
 8/15 A kérdező kommentje:
És így nem unom meg? Szétrakjaa a lábát,fekszik,és semmit nem csinál. Mindent csak én.
2009. aug. 7. 20:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
hát ezt mondd meg ezeket h mi a bajod..ő szeretne veled lenne ahogy írtad..akkor mondd el neki h ezen változtatnia kell..mert ugy érzed h 1edül vagy kapcsolatban:)
2009. aug. 10. 21:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
am. sztem lehet azért viselkedik igy, mert elmondta h szeret és most beilyedt h "kitárulkozott" és azzal akarja kompenzálni h néha meg játsza az elérhetetélent kvázi ah irtad h. is nem engedi a csókot stb...(am előző voltam)
2009. aug. 10. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!