Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 vagyok/szűz és nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 vagyok/szűz és nagyon kivánom az unokahugom bnőjét. Ilyenkor mit lehet csinálni? Mert olyan szinten megszeretném őt. H gondoltam arra h gáz lenne e ha megmondanám neki:S Pedig napi 2x3 is kiverem a képeire de ugyanúgy.

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 23:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ez így igaz a mai fiatalok.. hát 15 éves én ish az vagyok ... minden ismerősöm aki velem eggyidős már nem szűz szal.. igen a mai fiatalok már az a menőő hanem szüz valaki amúgy meg sztem ish ha adódik a ,pillanat akk kezde el izgatni a nyakát... soksikert:)
2009. aug. 7. 01:19
 12/13 anonim ***** válasza:
áh haver bebuktad ha szüz nem huzod meg egy buli alatt akár hogy nyalogatod a nyakkát:S:S majd ha már nem lesz szüz...vagy csipd fel aztán rosszesetbe is megvan mondjuk vagy 3-6 honap alatt
2009. aug. 10. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:
hali, összejött végül?
2013. okt. 30. 14:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!