Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 vagyok/szűz és nagyon kivánom az unokahugom bnőjét. Ilyenkor mit lehet csinálni? Mert olyan szinten megszeretném őt. H gondoltam arra h gáz lenne e ha megmondanám neki:S Pedig napi 2x3 is kiverem a képeire de ugyanúgy.
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 23:51
1/13 anonim 

válasza:

Azt ne mond meg neki hogy kivered a képeire-..
2/13 anonim 

válasza:

Nem muszáj megmond neki , hogy csak azt akarod.
3/13 anonim 

válasza:

Na azt ne. Hívd el vmi zárt buliba, és legyél vele. Legyél körülötte, ha bejössz neki, adódik egy szitu, és próbáld meg megcsókolni.
Utána a nyelveddel menj végig a nyakán (az ütőér körül, óvatosan, nyalogatva és szopogatva, mintha fagyi lenne), és a kluccsontját, illetve a nyakának az alját "fagyizd". Ha jól csinálod, nem nagyon fogja bírni, és szoba...
4/13 anonim 

válasza:

Jól beszél a 00:05-ös...Amúgy 2.dik vagyok.
5/13 anonim 

válasza:

hány éves az unokahúgod barátnője?
6/13 A kérdező kommentje:
15,5
2009. aug. 7. 00:18
7/13 anonim 

válasza:

akkor úgy csináld, ahogy az előzők leírták.. :) azthittem, hogy valami fiatalka. De ezek a mai 15évesek.. :d
8/13 A kérdező kommentje:
Hát pont ezaz hogy piszok jól néz ki...
Csak nem tudom mert úgy tom h asszem ő is még szűz...
2009. aug. 7. 00:26
9/13 anonim 

válasza:

röhej hogy 15 re azt irják, hogy "ja annyi? azthittem kis fiatalka" uristen:D kiábrándito
10/13 anonim 

válasza:

jólvanmár.. :D én sem vagyok sokkal idősebb és LÁNY teszem hozzá.. :D csak ismerem a saját generációmat :S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!