Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan borotváljam lent, hogy ne legyen kiütéses?
Figyelt kérdés
Jó tudom nem lehet növéssel szemben, de akkor nem borotválja le tövig.. - fiú, de lányok is írhatnak2009. aug. 6. 18:15
11/16 anonim 

válasza:

Gyanta...
van ehez egy kis kedves történetem:
Barátnőm elment kozmetikushoz gyantáztatni, mert elakartunk menni pár napra tengerre és h maradjon sima több idelyig...kozmetikus csajszi begyantázza minden OK...mikor le akarta szedni a barátnőm szeméremdombján lejött egy darab bőr...3 hétig folyton vérzett és 4 hétig sebes volt...
szerintem nem kell többet mondjak...
12/16 anonim 

válasza:

ideig, nem idelyig...
és nem tart több hétig...
13/16 anonim 

válasza:

Először húzd le növésirányba,mosd le és utána rányomás nélkül visszafelé.Az hülyeség hogy szálírányba kell,úgy nemlesz soha sima a bőr.Én testápolót használok,elég jól bevált.Miután leborotválod utána kb egy napig valami kényelmes alsót vegyél fel ami nem dörzsöli és jólesz
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó 2-nek a válaszom:
A borotválást azt 3 naponta kéne csinálni, ezért jobb kicsit a gyanta, azt viszont letépi a bőrt is néha :S Bár nekem eléggé jó bőröm van, de kicsit félek tőle.. szerintem kipróbálom a gyantát, ha nem jön be, akkor inkább borotválni fogom. Köszi mindenkinek.
2009. aug. 6. 22:22
15/16 anonim válasza:
Probáld ki..Elsőnek kellemetlen de hozzá lehet szokni és hetekig nem kell borotválkoznod :) és a ször is puhább gyengébb lessz!!!
16/16 anonim 

válasza:

19:43-as vagyok Gillette Venus cserélhető fejes borotvát használok, hozzá pedig Gillette Satin Care aloe verás borotvazselét. Nekem rendesen lehozza és mivel már hosszú évek óta így csinálom ritkul a szőr és nem is durva. nálam így bevállt. Epillátort nem bírom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!