Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan borotváljam lent, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan borotváljam lent, hogy ne legyen kiütéses?

Figyelt kérdés
Jó tudom nem lehet növéssel szemben, de akkor nem borotválja le tövig.. - fiú, de lányok is írhatnak
2009. aug. 6. 18:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
borotvagél. ha kész, lekened testépolóval, aztán pár perc múlva hintőpor.
2009. aug. 6. 18:32
 2/16 A kérdező kommentje:
köszi.. meg van minden alapanyag akkor =)
2009. aug. 6. 18:44
 3/16 anonim válasza:
Nekem csak a arcszesz segít :/ igaz hogy fáj..de nálam a testápoló nem jött be.
2009. aug. 6. 19:24
 4/16 anonim ***** válasza:
nálam többnyire az arcszes és a gél együtt se jött be, kipróbálom a testápolós módszert, ez akkor is beválik, ha jó alaposan borotválom?
2009. aug. 6. 19:39
 5/16 anonim ***** válasza:
Jó minőségű borotva, borotvazselé és a növekedéssel egy irányba! Az egyszer használatos eldobható borotvákat felejtsd el!Évek óta így csinálom és soha nem vagyok kiütéses!
2009. aug. 6. 19:43
 6/16 anonim ***** válasza:
utolsónak: milyen borotvát használsz? én most eldobhatósat ( gilette rózsaszín) , de ettől is tiszta kiütéses vagyok :/
2009. aug. 6. 19:55
 7/16 anonim ***** válasza:
gyanta
2009. aug. 6. 20:10
 8/16 anonim válasza:
Gyanta vagy epillátor!!!!!!!!és ezektöl még a szőr puhább is lessz egy idő után!Régen én is borotvűt használtam Felejtsétek el nem jóóó!!!!
2009. aug. 6. 20:25
 9/16 A kérdező kommentje:

"Jó minőségű borotva, borotvazselé és a növekedéssel egy irányba! Az egyszer használatos eldobható borotvákat felejtsd el!Évek óta így csinálom és soha nem vagyok kiütéses!"

Én is így csinálom.. csak ha a növés irányával egy irányba csinálom, akkor nem tudom teljesen tövig levágni csak 10 perc borotválás után.. és a borotvám 6.000 ft volt gilette úgyhogy azzal nincs gond :) mind1. legegyszerűbb az, ha a növés irányával megegyezően csinálom én is, csak az hozzadalmas lesz..

2009. aug. 6. 20:40
 10/16 A kérdező kommentje:
gyanta? brutál vagy ember :D de lehet kipróbálom :) végülis 10 mp fájdalom és hetekig sima :) jól hangzik..
2009. aug. 6. 20:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!