Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretnétek ha barátnőtök lepisilne?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 16:47
11/16 anonim 

válasza:

Én azt élvezném, ha a pasim nyalna, közben meg lefosnám a bokám. De nem tudom, hogy mondjam meg neki. Szerintetek benne lenne?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
12/16 anonim 

válasza:

ha elfogy a tej a reggeli müzlibe is belehugyozhat:D
13/16 anonim 

válasza:

na azt azért ne XD ha elötte nap keféltél a csajjal , és fogamzás gátló tabit vett be , akkor nagy gázban lehetsz mert a férfiak szervezetébe az az anyag bejutva impotenciát okoz (márpedig a vizeleten keresztül szabadul meg tőle a szervezete egy lánynak ) ! és ez nem vicc , biosz tanár mondta . úgyhogy én ezt a formáját a dolognak teljes mértékben kerülöm ! aki meg nemhiszi el , az próbálja ki (de csak saját felelősségre ) , vegyen be egy fogamzásgátló tabit , de abban a pillanatban elis búcsúhatsz attól hogy vha is gyereked lesz ... mert a nőknél ez az anyag úgyvan hatásssal hogy " ál terhesség"-et okoz , és így nemlesz a csajnak gyereke a tabletta hatása ideéig(elvégre terhesség közben sem fog egy csaj új gyereket fogamtatni) . de a férfiak szervezetében ez véglegesen leállítja a spermiumok termelését , és vége ....
14/16 anonim 

válasza:

embeeeer mi van itt? minden ork itt éli ki a nemi vágyait?
Komolyra fordítva: nem, nem lennék benne, ez sztem gusztustalan. Ha annyira női nedvet akarsz akkor izgasd spriccelésig :)
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim 

válasza:

Én igen, egyszer már kipróbáltuk az egyik barátnőmmel, és nagyon élveztük! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!