Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretnétek ha barátnőtök lepisilne?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 16:47
1/16 anonim 

válasza:

Én igen... pisi szex-el semmi bajom, szerintem nagyon igató, ha pl. szex közben síkosítónak pisit használ a csaj :)
2/16 anonim 

válasza:

imádnám..nincs is annál jobb ha a húgyban ázhatsz..de a legjobb ha a reggeli vizelettel teszi mindezt...hmmm fincsih...
(amúgy nem..)
3/16 anonim 

válasza:

Nem, olyannyira nem hogy kibiztosítanám és leragasztanám szigetelőszalaggal h még véletlenül se...
4/16 anonim 

válasza:

Pfuuu én valahogy nem lennék oda érte :D 20/F
6/16 anonim 

válasza:

néha szoktuk zuhanyzás közben kölcsönösen csinálni és jóóóó :)
7/16 anonim 

válasza:

Simán, a legnagyobb vágyam, hogy egyszer végigfeküdjek az ágyon és mondjuk hat kigyúrt pasi rámverje, aztán rámhugyozzanak, meg rámsz@rjanak és egy csini csaj rámfeküdjön és végighemperegjen a sok szutyokban és maszatoljuk egymást reggeltől estig, meg lenyalogassuk.
:S
Azt hiszem ahogy halad a világ, 30 év múlva ez lesz a megszokott. És mi, "prűd", szeretkező emberek majd elbujdokolhatunk.
9/16 anonim 

válasza:

persze,a számba egyenesen,jókis energiaital :P
10/16 anonim 

válasza:

Igen! Például zuhanyzás közben nyalakodnék, és a végén úgy élvezné, hogy nem bírná tartani magát és bepisilne - álom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!