Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! : mi történik, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! : mi történik, ha önmegtartóztatásból nem masztizol? Bővebben lent

Figyelt kérdés

23 éves pasi vagyok, nekem az átlagos, az heti 5vagy6 alkalommal a masztizás. Nincs barátnőm, ha lenne, biztos napi kétszer csinálnánk, mert már hiányzik. :)

Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy nem a beforduló tipus vagyok, CSAK az elmult egy hétben ugy alakult, hogy sok volta munka, stb.. és 1 hét elmult maszti nélkül, mint a régi szépidőkben, 15 évesen :D

Na szóval azt találtam ki, hogy kipróbálom, mi történik, ha nem verem el az egyszeműt :)

2009. aug. 6. 14:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Bocs te tényleg 23 éves vagy és fiú?

Mert elég fura, hogy eddig nem tapasztaltad meg ezeket a dolgokat. Szerintem ezt minden férfi tudja.

2009. aug. 6. 18:31
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem 23 éves vagyok, hanem 22 :)

Véletlenül elírtam.

Mikor tapasztaltam volna meg, esetleg tinikorban, mert mondjuk még nem ismertem a testem, és akkor lehetett volna magömlésem, de szerintem nekem nem volt, báris nem emlékszem rá.

Én már 13 évesen masztiztam, lehet ezért. Véletlenül kezem ügyébe került apuék szex kazija, és ahogyan néztem, a kezem egyre lejebb ment.:)

2009. aug. 6. 18:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Intenzívebben reagálsz minden Erotikus jelenségre!

PL.csókolózós képre, vagy erotikus jellemű szavakra!

2009. aug. 6. 19:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgytudom a masztizás és a szex csökkenti a hererák kialakulásának esélyét, levezeti a stresszt és más jó hatásai vannak az emberre.

Én egyszer kb 4-5 hétig nem csináltam mert nagyon stresszes időszakom volt. Teljes mértékben elvesztettem a szex iránti vágyamat.. mikor eszembe jutott hogy lehet valami káros következménye annak hogy nem csinálom gyorsan nekiálltam, kb fél órán át csináltam a lehető leggyorsabban arra koncentrálva hogy végre elmenjek, persze a stressz miatt volt ilyen nehéz.

2009. aug. 6. 21:07
 15/21 A kérdező kommentje:
Ha gondolod, akkor írd le ezt a stresszes időszakodat, itt ugyis anonim maradsz, nem tudja meg senki, hogy te vagy
2009. aug. 7. 08:29
 16/21 A kérdező kommentje:

A 10-ik napon nem birtam tovább, és rárántottam.

Elkezdtem poreszt nézni, és megtörtént :P

2009. aug. 8. 19:23
 17/21 anonim ***** válasza:
én egy nap 3-szor is csinálom:D a legtöbb talán 8-9 nap volt amit kibírtam. amugy 13 évesen már én is vertem pajtás:)
2009. aug. 13. 18:09
 18/21 anonim ***** válasza:
16:24-es vok, próbáld ki, azért jó mert jót álmodsz és eléggé valósághű, csak az a gond hogy utána takarítani kell
2009. aug. 15. 16:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan lány vagyok, de van egy mókás sztorim, ami ide passzol. Nyáron a barátommal felújítottuk a lakásunkat, és abban a három hétben nem szexeltünk, és magához sem tudott nyúlni, és mivel a szomszédhoz jártam wc-re, sikerült egy kis gombát összeszednem, ami plusz egy hét szexmentességet jelentett.

A negyedik héten aztán álmában a hátamra élvezett. Jót mosolyogtam, mikor reggel elmondta.

2009. dec. 15. 17:30
 20/21 anonim ***** válasza:

1-2 ember írta itt hogy élvezés után nem tudnak hugyozni

hát ez furcsa!!én minden elélvezés után kb 1 perc múlva kell pisilnem..(ez mindig így van)..

am szerintem is elsülsz este(bár nekem még nem sikerült)

vagy nemtok róla:D

2009. dec. 15. 18:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!