Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! : mi történik, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! : mi történik, ha önmegtartóztatásból nem masztizol? Bővebben lent

Figyelt kérdés

23 éves pasi vagyok, nekem az átlagos, az heti 5vagy6 alkalommal a masztizás. Nincs barátnőm, ha lenne, biztos napi kétszer csinálnánk, mert már hiányzik. :)

Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy nem a beforduló tipus vagyok, CSAK az elmult egy hétben ugy alakult, hogy sok volta munka, stb.. és 1 hét elmult maszti nélkül, mint a régi szépidőkben, 15 évesen :D

Na szóval azt találtam ki, hogy kipróbálom, mi történik, ha nem verem el az egyszeműt :)

2009. aug. 6. 14:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
szerinted mifog történni? Felrobbanni nem fog. Max nagyon érzékeny leszel minden ingerre és állandóan állni fog , ha meglátsz egy csajt vagy bármi olyat.
2009. aug. 6. 14:37
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Akkor az fog történni,hogy akkor majd a szervezeted úgyis könnyít magán egy erotikus álom formájában és szépen eláztat. Ugyanis a hímivarsejtek folyamatosan termelődnek újra és újra és egy idő úgymond betellik. Ezért mondják,hogy legalább heti 1x érdemes önkielégítést végezni,hogy ne éjszaka történjen.
2009. aug. 6. 14:41
 3/21 A kérdező kommentje:

Ma 9 napja, hogy megtartóztatás van:

Eddig azt vettem észre, hogy néha majd eldurranok ott lent, tehát ha meglátok egy-két szép csajszit az utcán, akkor nagyon csúnya gondolatok jutnak eszembe :)

Meg még az az észrevétel, hogy ha este komolyabban arra gondolok, hogy milyen lenne eljátszani a "kisfőnökkel" :), vagy milyen lenne nővel lenni, akkor már rögtön jön az előváladék. Ilyen utoljára tini koromban volt.

Meg, ha pisilni megyek, akkor van, hogy nem birok, mert mihánt megfogom van, hogy rögtön a merevedés jön rám. Néha meg azért nehéz pisilni, mert előváladék maradt a húgycsőben, és tudjátok ti pasik, hogy ilyenkor a szervezet nehez tudja megkülönböztetni, hogy most pisi menjen, vagy indó.

Pl. amikor szexeltek, akkor a szex után sem tudtok egy darabig pisilni, mert nem álltak vissza a herezacskók, hogy mostantól megint pisi jön majd...

2009. aug. 6. 14:41
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a rekordom önmegtartóztatás terén 2-3 nap :D. De tudok olyanról aki már 8 éve nem rántott rá. Sok szerencsét a "nem veréshez"!
2009. aug. 6. 14:49
 5/21 A kérdező kommentje:

14:49es hozzászóló: 8 éve, wow, annyit azért nem várok :)

Még max egy hét.

Kiváncsi vagyok, hogy milyen, amikor magától egyik éjszaka kidobja a felesleges ondót

2009. aug. 6. 14:56
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Éjszaka magömlésed lesz egy idő után.Már én is csináltam ilyen önmegtartóztatást és 2 hét után midig megvolt az éjszakai!

Ui.: És néha jó hogy álmodban élvezel el

2009. aug. 6. 16:24
 7/21 Fecc ***** válasza:
100%
Én volt hogy 5 napig nem rántottam rá,csak a 6.ikon,de akkor komolyan mondom mintha ágyúból löttem volna,nagyon jól esett.
2009. aug. 6. 16:32
 8/21 anonim ***** válasza:
71%
Kihagyás után sokkal nagyobb adag cucc megy, dupla élvezet, én csak ezért hagyok ki néha pár napo xD
2009. aug. 6. 17:11
 9/21 A kérdező kommentje:
16:24-kor iró: hogy érted, hogy néha jó, hogy álmodban élvezel el? mi a jó benne?
2009. aug. 6. 17:16
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én úgymond mindig kínosan ügyelek arra, hogy ne éjjel, magától történjen az ürülés, mióta egyszer megtörtént valamikor nagyon régen. Az az eset úgy nézett ki, hogy álmomban egy felfújható kis kádban ültem és "pisiltem" - aztán amikor felébredtem, akkor észre kellett vennem, hogy ez nem pisi volt, és egy szép nagy folt formájában ott díszelgett a pizsimen és a lepedőmön.
2009. aug. 6. 18:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!