Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg én reagálom túl, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én reagálom túl, vagy ez egy nagyon undorító megcsalás volt?

Figyelt kérdés

Elmentem két hétre nyaralni és mire visszajöttem a barátom elmondta (véletlenül csúszott ki a száján egy félmondta és utána már muszáj volt) hogy amíg odavoltam, nem tudott meglenni szex nélkül. Nem akart megcsalni valami csajjal, mert annál jobban szeret, hogy MEGCSALJON, ezért a legjobb haverjával leszopták egymást.

Szerinte ebben nincs semmi, hiszen nem csajjal történt és még örülnöm is kéne neki. De én nem tudok. Talán még jobban is örültem volna, ha inkább lánnyal teszi meg, de így valahogy nagyon durvának érzem az egészet.

Azt mondta, hogy ő ettől nem meleg, nem is biszex, csak mivel olyan jó haverok, nem látott benne semmi kivetnivalót. A másik srác sem meleg, van barátnője, ismerem is a lányt, mert többször voltunk együtt bulizni.

Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ne rágódjak ezen, mert csak a szükségleteit elégítette ki, de nem csalt meg. Én viszont nem tudok hozzá érni azóta. Mit tegyek, hogy ne érezzem magam ilyen rosszul? Egyáltalán megbocsátható ez? Vagy tényleg túllihegem a dolgot?

2009. aug. 6. 13:18
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Igen, azt írtam. És szakítottam is. De ennek ellenére szeretem, tényleg, csak nem tudom ezt megbocsátani. És annak nem lenne semmi értelme, ha ezentúl mindig felhánytorgatnám ezt neki, meg mindig számon kérném, hogy kivel megy el, hová, minek? És egyébként sem tudok már közeledni hozzá szexuálisan, az pedig úgyis megölte volna a kapcsolatot. Most piszok szarul érzem magam, és fáj, meg úgy érzem, hogy már nem leszek boldog, de azt hiszem ez volt az egyetlen ésszerű döntés:(
2009. aug. 7. 15:56
 32/34 anonim ***** válasza:
jól döntöttél! idővel majd jobb lesz! nézz más fiúk után! ne egy ilyen búza miatt szomorkodj!
2009. aug. 7. 16:39
 33/34 anonim ***** válasza:
huh én is reménykedem h ez nem vicc.. amúgy tényleg ha egy pasi nem bírja, könnyít magán és lenyugszik csak ezt nem értem h ehhez miért kell más ha szeret.na mindegy elhiszem h nehéz feldolgozni ezt de belegondoltam,inkább ez mint h elment vna vmi kis r.ibanccal. sztem próbáld magad túltenni rajta éss igy is jobban jártál mintha csajjal lett vna a dolog Szerintem!!
2009. aug. 9. 01:19
 34/34 anonim válasza:
Fúj...Na ez nem normális dolog!Ez úgy gusztustalan ahogy van!Jó az oké h nem bír ki két hetet de a barátjával leszopják egymást ezért?Undorító!
2009. aug. 9. 12:00
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!