Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én reagálom túl, vagy ez egy nagyon undorító megcsalás volt?
Elmentem két hétre nyaralni és mire visszajöttem a barátom elmondta (véletlenül csúszott ki a száján egy félmondta és utána már muszáj volt) hogy amíg odavoltam, nem tudott meglenni szex nélkül. Nem akart megcsalni valami csajjal, mert annál jobban szeret, hogy MEGCSALJON, ezért a legjobb haverjával leszopták egymást.
Szerinte ebben nincs semmi, hiszen nem csajjal történt és még örülnöm is kéne neki. De én nem tudok. Talán még jobban is örültem volna, ha inkább lánnyal teszi meg, de így valahogy nagyon durvának érzem az egészet.
Azt mondta, hogy ő ettől nem meleg, nem is biszex, csak mivel olyan jó haverok, nem látott benne semmi kivetnivalót. A másik srác sem meleg, van barátnője, ismerem is a lányt, mert többször voltunk együtt bulizni.
Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ne rágódjak ezen, mert csak a szükségleteit elégítette ki, de nem csalt meg. Én viszont nem tudok hozzá érni azóta. Mit tegyek, hogy ne érezzem magam ilyen rosszul? Egyáltalán megbocsátható ez? Vagy tényleg túllihegem a dolgot?

Hát nagyon remélem hogy ez csak vicc. :)
Mert több fronton is gáz a dolog, de amugymeg mi az hogy valaki ne birna ki 2 hetet szex nélkül? Ez hülyeség...

Sajnos nem vicc...legalábbis nem úgy tűnt mint aki viccel. Mert akkor elmondta volna, amikor kiakadtam.
És tényleg nem nagyon bír ki két hetet. Régebben naponta volt hogy kétszer is csináltuk, de naponta egyszer mindenképp.

hát ezazért durva. :o
ha nem birja ki szex nélkül. akkor maszturbáljon, de ne szopassa le magát egy másik csávóval. :S Ha ilyenre képes, akkor lehet tényleg biszex(hiába tagadja,vagy nem is veszi észre magán).
Ha biszex csak nem ismeri be, akkor viszont ez megcsalásnak számit. :S pfuuuuj elkapott a hányinger boccs.
Nem tudom, eddig én sem gondoltam, hogy ilyen lehet, de nem hiszem, hogy szivatni akartak.
Mindig nagyon jóban voltak, de semmi ilyesmire utaló jel nem volt. Állítólag csak kíváncsiságból, meg mert már nagyon hiányzott neki a dolog.
Magának nem szereti:( Bár azt én sem szeretem, csak nekem nem annyira lételemem a szex mint neki
Amikor én megtudtam engem is elkapott a hányinger. Bár először azt hittem, hogy valami ízléstelen vicc, mert néha vannak elég mellésikerült poénjai. De ez durva lett volna tőle. Aztán undor fogott el.
De ha tényleg egyszeri eset volt és nem lesz ilyen...nem tudom hogy érdemes lenne-e feladni egy 2 éves kapcsolatot:(

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!