Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz hogy aki korán (15...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy aki korán (15 évesen) elkezdi a szexuális életet az hamar kiég és nem fogja kívánni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
nem, mert az nem attól függ hogy ki mikor kezdi el.
2009. aug. 6. 13:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Hanem mitől?
2009. aug. 6. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
sztem meg igenis h számit. nem mind1 h egy kis csitri, kiváncsiságból vág bele, vagy kicsit felnőttebben, érettebben kezdi el a pár a szexualis életet. sok tini azt hiszi, h csak azért, mert mar van melle, meg menstrual, akkor mar szexelhet is. hát nem..
2009. aug. 6. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Elkezdheted 15 évesen is, csak az a lényeg, hogy szerelemből tedd! Olyan fiúval, akivel kölcsönösen szeretitek, tisztelitek egymást, őszinték és hűségesek vagytok egymáshoz, és bíztok és bízhattok egymásban! Fiú vagyok.
2009. aug. 6. 13:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Olyannal csinálom:)2 éve vagyunk együtt és imádom:)Ő is.Csak sokat tudunk veszekedni,de amikor talizunk akkor mindig jó.
2009. aug. 6. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Én is hamar kezdtem és én nem bántam meg egyáltalán! És már nem azért hogy megszoljam az 13:34-et de nem azért kezdi az összes tini a szexet mert kíváncsi és bele vág! Én is hamar kezdtem de én annak a hatására mert szerelmes voltam és úgy gonoltam hogy ennek is eljön az ideje és szeretük egymást és tiszteltük és éreztem hogy igen én vele akarom elveszteni! És lám itt vagyok és nem vagyok kiélve és egyáltalán nem bántam meg hogy akkor vesztettem el!Én bele vágnék a te helyedbe 2 év az szerintem szép idő és gonolom szeretitek egymást én csak azt mondom hajrá :)
2009. aug. 6. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Helló, 21 éve, 15 évesen kezdtem. Nem lehet kiégni, ha jófej lányokkal (én férfi vagyok) találkozol. Tudnod kell, hogy nem a legelső nagy szerelmed lesz majd a későbbi férjed/feleséged, azaz lehet, csak nagyon ritka.
2009. aug. 6. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:
nem is kell általánositani. de én az én környezetemben ezt tapasztaltam. más az ha szerelemből meg stb. habar nem hinném h 15 évesen vki annyira felkészült.. gondoljatok bele, akkor nem lenne itt se annyi " lehetek terhes, ha.. " c. kérdés.
2009. aug. 6. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!