Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az oka amiért annyira imádjátok szopni a péniszünket?
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 22:43
1/12 anonim 

válasza:

Nekem nincs oka. Csak és kész. VAgyis nem tudnám megfogalmazni. Egyébként nem mindenki imádja.
2/12 anonim 

válasza:

és ti miért imádtok nyalni? vagy miért imádtok egyéb szexuális tevékenységet csinálni? azért mert izgat és élvezed, örömet okoz... megint egy értelmes kérdés.
3/12 anonim 

válasza:

Én csak annak "szeretem szopni a péniszét", akibe szerelmes vagyok, ergo csak a barátomé izgat fel, csak azt élvezem, hogy neki jó. Na ezért.
4/12 anonim 

válasza:

Pasiból vagyok, s imádom ha játszik vele a barátnőm.... Elöször mindegyik nehezen akarja, de ha az orál sex kölcsönös, akkor ő is átérzi, és próbálja viszonozni amit te a nyalással okoztál...
5/12 anonim 

válasza:

Mert fincsiii :P
Megőrülök érte. Ahogy lüktet, keményedik, az illata, ahogy csúszkál.. Imádom.
6/12 anonim 

válasza:

szerintem mindenki csak akkor szereti sz*pogatni a párja péniszét,ha az ki is tudja vele elégíteni..akkor nagyon tudjuuk szeretni.. :) ..
legalábbis én ^^
7/12 anonim 

válasza:

Először nem szerettem, de a pasim rászoktatott.És nem tudom miért, de jó vele kicsit játszani.Látni, hogy a másiknak örömet tudsz ezzel okozni, meg mellette te is élvezed.
8/12 anonim 

válasza:

Nekem nem a látványa (bár a férjemé gyönyörű)és nem is az íze okoz örömet hanem az a hatás amit elérek az orális játékaimmal.Ahogy elkezd dagadni és egyre keményebb és hallom,látom hogy izgul egyre jobban az az igazi jutalom.És ez sarkall arra hogy még jobban,még szívesebben csináljam.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi lányok az eddigi válaszaitokat!
2009. aug. 6. 16:28
10/12 anonim 

válasza:

Én is imádom szopni annak a farkát akit szeretek :) Van mikor csak az a tudat izgat hogy be akarom kapni, és addig nem nyugszom amíg nem kapom be.Mikor érzem ahogy keményedik, és a bartáom néha nyög egyet hozzá.ÁÁÁhh!Megbolondulok tőle!ja és a golyszlikat is szeretem szájjal kényeztetni, az is nagyon izgi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!