Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mi az oka amiért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi az oka amiért annyira imádjátok szopni a péniszünket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 22:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nincs oka. Csak és kész. VAgyis nem tudnám megfogalmazni. Egyébként nem mindenki imádja.
2009. aug. 5. 22:44
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
és ti miért imádtok nyalni? vagy miért imádtok egyéb szexuális tevékenységet csinálni? azért mert izgat és élvezed, örömet okoz... megint egy értelmes kérdés.
2009. aug. 5. 22:48
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Én csak annak "szeretem szopni a péniszét", akibe szerelmes vagyok, ergo csak a barátomé izgat fel, csak azt élvezem, hogy neki jó. Na ezért.
2009. aug. 5. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Pasiból vagyok, s imádom ha játszik vele a barátnőm.... Elöször mindegyik nehezen akarja, de ha az orál sex kölcsönös, akkor ő is átérzi, és próbálja viszonozni amit te a nyalással okoztál...
2009. aug. 5. 23:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert fincsiii :P

Megőrülök érte. Ahogy lüktet, keményedik, az illata, ahogy csúszkál.. Imádom.

2009. aug. 6. 00:13
 6/12 anonim ***** válasza:
98%

szerintem mindenki csak akkor szereti sz*pogatni a párja péniszét,ha az ki is tudja vele elégíteni..akkor nagyon tudjuuk szeretni.. :) ..

legalábbis én ^^

2009. aug. 6. 01:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Először nem szerettem, de a pasim rászoktatott.És nem tudom miért, de jó vele kicsit játszani.Látni, hogy a másiknak örömet tudsz ezzel okozni, meg mellette te is élvezed.
2009. aug. 6. 09:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a látványa (bár a férjemé gyönyörű)és nem is az íze okoz örömet hanem az a hatás amit elérek az orális játékaimmal.Ahogy elkezd dagadni és egyre keményebb és hallom,látom hogy izgul egyre jobban az az igazi jutalom.És ez sarkall arra hogy még jobban,még szívesebben csináljam.
2009. aug. 6. 10:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi lányok az eddigi válaszaitokat!
2009. aug. 6. 16:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom szopni annak a farkát akit szeretek :) Van mikor csak az a tudat izgat hogy be akarom kapni, és addig nem nyugszom amíg nem kapom be.Mikor érzem ahogy keményedik, és a bartáom néha nyög egyet hozzá.ÁÁÁhh!Megbolondulok tőle!ja és a golyszlikat is szeretem szájjal kényeztetni, az is nagyon izgi :D
2010. febr. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!