Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mire való a gésagolyó? Használ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire való a gésagolyó? Használtátok már? Megérte? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

25 éves fiu vagyok.

Gondoltam, hogy majd barátnőmnek veszek, ha jókat mondatok róla.

Mire való?, és hogyan kell pontosan használni?

Kipróbáltátok már?

2009. aug. 5. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a leegyszerűsített változata a Tiki-Taki XD
2009. aug. 23. 02:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ácsi! Nagyon keveritek a gésa golyokat a hüvely sulyokkal! Hüvely sulyokat gyogyászati segédeszközös boltba lehet vásárolni és gésa golyokat meg szexshopba. Nagyon nagy a választék a szexshopba a gésagolyokbol,1000 forintnál kezdödnek és kb 10.000ig terjed. Ez függ az anyagbol amiböl készitve van,a sulyátol meg az összekötö madzagtol,ujabban vannak olyanok,aminek a madzagja be van vonva szilikonnal,ezeket könyebb tisztán tartani. Szoval a gésagolyok inkább szilikonbol,müanyagbol vannak készitve... A fémes változata,az már hüvelysuly...
2009. aug. 23. 03:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Hüvelysúly? Én nem tudom nekem ami van szexshop-ban lett véve! A belső gólyóm ami benne van viszont fém elég nehéz!
2009. aug. 23. 19:39
 14/14 anonim válasza:
2009. dec. 17. 10:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!