Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire való a gésagolyó? Használtátok már? Megérte? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
25 éves fiu vagyok.
Gondoltam, hogy majd barátnőmnek veszek, ha jókat mondatok róla.
Mire való?, és hogyan kell pontosan használni?
Kipróbáltátok már?
2009. aug. 5. 19:03
11/14 anonim 

válasza:

Ennek a leegyszerűsített változata a Tiki-Taki XD
12/14 anonim 

válasza:

Ácsi! Nagyon keveritek a gésa golyokat a hüvely sulyokkal! Hüvely sulyokat gyogyászati segédeszközös boltba lehet vásárolni és gésa golyokat meg szexshopba. Nagyon nagy a választék a szexshopba a gésagolyokbol,1000 forintnál kezdödnek és kb 10.000ig terjed. Ez függ az anyagbol amiböl készitve van,a sulyátol meg az összekötö madzagtol,ujabban vannak olyanok,aminek a madzagja be van vonva szilikonnal,ezeket könyebb tisztán tartani. Szoval a gésagolyok inkább szilikonbol,müanyagbol vannak készitve... A fémes változata,az már hüvelysuly...
13/14 anonim 

válasza:

Hüvelysúly? Én nem tudom nekem ami van szexshop-ban lett véve! A belső gólyóm ami benne van viszont fém elég nehéz!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!