Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mire való a gésagolyó? Használ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire való a gésagolyó? Használtátok már? Megérte? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

25 éves fiu vagyok.

Gondoltam, hogy majd barátnőmnek veszek, ha jókat mondatok róla.

Mire való?, és hogyan kell pontosan használni?

Kipróbáltátok már?

2009. aug. 5. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%

Hát 2db rozsdamentes orvosi acélból készített krómozott golyó.

A belsejében higany van, vagy más lötty.

A léyege h feldugja aztán lötyög és akkor az neki jó.

Bár nem tudom ha nekem dugnnak fel 2olyan szart szeirntem szaladnék...de kinek hogy.

2009. aug. 5. 19:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló jól leírta,hogy hoy néz ki,viszont NEM arra való amire gondolja.A hüvelyizmok edzésére szolgál.Kapható különböző súlyú belőle.A lényege az,h a hüvelyben kell tartani a súlyt,ezzel edződnek a pc izmok,ami sajátok élvezetet tud majd nyújtani szex közben.(feltéve ha tényleg megedződik) A nevében benne van,hogy a gésák alkalmazták és mint tudjuk a gésák kiváló szeretők voltak.Személyes tapasztalatom nincs,csak a tévhitet szerettem volna elhesegetni,miszerint ez a kiegészítő eredetileg maszturbálásra szolgálna.Ez nem igaz,de persze lehet,hogy valaki arra használja.
2009. aug. 5. 19:51
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

*sajtos

bocs

2009. aug. 5. 19:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A Gésa golyó, tulajdonképpen két súly melyeket egy fonallal egymáshoz erősítettek. A hüvelybe helyezés után össze kell szorítani a medencefenék izomzatát és így kell benntartani a golyókat.

A súlyok tampon alakúak, műanyag bevonatúak, s tömegük 20 grammtól növekszik 100 grammig - 10 grammonként.

A Gésa golyók használata kapcsán muszáj megjegyeznünk, hogy ezek a gyakorlatok, nem csupán az orgazmus, illetve a szexuális együttlét javítását szolgálják, hanem különböző nőgyógyászati panaszok csökkentésében is nagy szerepet játszanak!

Azok az izmok, melyek a hüvely és a méh felfüggesztését, illetve feszességét szolgálják, és ezáltal elősegítik működésüket, röviden PC-izmoknak nevezzük. Ezeknek az izomkötegeknek fontosságát a szexuális, szülési, illetve vizelési zavarokban betöltött szerepe kapcsán dr. Arnold Kegel fedezte fel.

Ezek után terjedt el világszerte, a hüvelyizom tudatos edzése, melyet Kegel-gyakorlatoknak nevezünk.

2009. aug. 5. 19:56
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Dugd fel és rájössz :/
2009. aug. 22. 22:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Használd a keresőket, én csak beírtam azt a szót, h gésagolyó és ezt kaptam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=g%E9sagoly%F..

[link]

[link]

2009. aug. 22. 22:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nos higany az nincs benne! Nekem van ilyenem! Két nagyobb gólyó összefűzve az egyik felén egy hurokkal, benne két kissebb ám súlyosabb golyó! Mint ítrák kiváló az izmok erősítésére, megtanulható vele a hüvely akaratlagos szorítása, ami lássuk be minkét félnek jó! Az "edzéssel" kiküszöbölhető a későbbi inkontinencia zavar és a szülést is könnyíti! Nekem nagyon jól bevált! Maszturbálásra nem próbáltam ehhez hozzászólni nem tudok! De néha ha a párommal épp olyanunk van szivesen szórakozunk is vele!
2009. aug. 22. 23:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
én kaptam a páromtól egyet, azaz kettőt :D nagyon hasznos, ő is, én is élvezzük, mikor szex közben hirtelen rászorítok a hüvelyemmel :) emellett kiválóan edzi az izmokat és orvosolja pl azt is, ha fáj a hüvely, meg hasonló gondokat. először én is idegenkedtem tőle, de nagyon hasznos!
2009. aug. 22. 23:28
 9/14 anonim ***** válasza:
39%
biliárdhoz
2009. aug. 23. 00:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kell ilyen! Tényleg ilyen jó, és hasznos? Mert nekem nem túl erősek a hüvelyi izmaim, nem tudok olyan jól szorítani, mondjuk orgazmusom sincs (legalábbis hüvelyi)...:( Ha tényleg jók ezek a golyók, szívesen kipróbálnám őket.

Nem tudja valaki mennyibe kerülnek? És hogy hol lehet beszerezni ilyet? (pl. szexshopban lehet?)

19/L

2009. aug. 23. 01:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!