Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire való a gésagolyó? Használtátok már? Megérte? Mik a tapasztalatok?
25 éves fiu vagyok.
Gondoltam, hogy majd barátnőmnek veszek, ha jókat mondatok róla.
Mire való?, és hogyan kell pontosan használni?
Kipróbáltátok már?

Hát 2db rozsdamentes orvosi acélból készített krómozott golyó.
A belsejében higany van, vagy más lötty.
A léyege h feldugja aztán lötyög és akkor az neki jó.
Bár nem tudom ha nekem dugnnak fel 2olyan szart szeirntem szaladnék...de kinek hogy.

A Gésa golyó, tulajdonképpen két súly melyeket egy fonallal egymáshoz erősítettek. A hüvelybe helyezés után össze kell szorítani a medencefenék izomzatát és így kell benntartani a golyókat.
A súlyok tampon alakúak, műanyag bevonatúak, s tömegük 20 grammtól növekszik 100 grammig - 10 grammonként.
A Gésa golyók használata kapcsán muszáj megjegyeznünk, hogy ezek a gyakorlatok, nem csupán az orgazmus, illetve a szexuális együttlét javítását szolgálják, hanem különböző nőgyógyászati panaszok csökkentésében is nagy szerepet játszanak!
Azok az izmok, melyek a hüvely és a méh felfüggesztését, illetve feszességét szolgálják, és ezáltal elősegítik működésüket, röviden PC-izmoknak nevezzük. Ezeknek az izomkötegeknek fontosságát a szexuális, szülési, illetve vizelési zavarokban betöltött szerepe kapcsán dr. Arnold Kegel fedezte fel.
Ezek után terjedt el világszerte, a hüvelyizom tudatos edzése, melyet Kegel-gyakorlatoknak nevezünk.

Használd a keresőket, én csak beírtam azt a szót, h gésagolyó és ezt kaptam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=g%E9sagoly%F..

Nekem kell ilyen! Tényleg ilyen jó, és hasznos? Mert nekem nem túl erősek a hüvelyi izmaim, nem tudok olyan jól szorítani, mondjuk orgazmusom sincs (legalábbis hüvelyi)...:( Ha tényleg jók ezek a golyók, szívesen kipróbálnám őket.
Nem tudja valaki mennyibe kerülnek? És hogy hol lehet beszerezni ilyet? (pl. szexshopban lehet?)
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!