Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A vízben való szeretkezésnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vízben való szeretkezésnél juthat fel a lány szerveihez víz, és ezáltal fertőzés?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy van valami, ami ezt megakadályozza,hogy jusson fel víz, de a a lány orgazmusának pillanatában, ez nem "üzemel".
2009. aug. 5. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én nemtudom, de érdekelnének a válaszok
2009. aug. 5. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha tiszta a viz akkor szerintem kicsi az esélye.
2009. aug. 5. 18:14
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Ha bikini van rajtad akkor is juthat fel víz, tehát az hogy most te épp szeretkezel a vízben vagy csak úszol, nem hiszem hogy sokat számítana.
2009. aug. 5. 18:16
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
inkább a biztonságunk érdekében én az ágyba, és nem a siófoki szabad strand 1. bójájánál kefélek a vízben :D
2009. aug. 5. 18:17
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem a víztől függően kérdeztem. Ha mondjuk a barátnőmmel a Balatonba megkívánjuk egymást, akkor a női testben van valamiféle "gát" ami megakadályozza azt, hogy a hüvelyen túlra jusson a víz.
2009. aug. 5. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

hát ezt passzolom, de akk ha megkívánjátok egymás a balatonban, akk inkább smároljatok, meg simi, stb. :)attól fix h nem lesz bajotok :)

az előző válaszoló

2009. aug. 5. 18:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
gát szerintem nincs, de gondolj bele azért elég érdes lesz és nem biztos hogy csak ugy becsusszansz neki és fájhat is a leányzónak, a fertőzésről meg ne is beszéljünk:S
2009. aug. 5. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A víz alapjáratban is szárítja a hüvelyt, szóval a lánynak nem biztos, hogy jó lenne, arról nem is beszélve, hogy akármilyen szemcse vagy kosz ráragadhat a péniszre, és ha bekerül a vaginába, akkor igen, fennálhat a fertőzés veszélye.
2009. aug. 5. 20:49
 9/11 anonim ***** válasza:
van gát, de nem a hüvelyben, a gát az ami szétválasztja a hüvelyt a végbélnyílástól, az meg kétlem hogy ezt megakadályozná
2009. aug. 5. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én már szexeltem vízben, és ez volt életem egyik legnagyobb hibája. Olyan fertőzésem lett utána hogy fél évig kezelt az orvos, de már kínlódott velem, én meg tökre szégyelltem magam, arról pedig ne is beszéljünk, hogy fél évig miket éltem át, meg arról se, hogy fél évig nem lehetett szex sem...

ja, és előtte abban a vízben évekig úsztam, sima úszástól nem lett bajom, csak amikor tovább mentünk. Úgyhogy nem mindegy mit csináltok a vízben, és ha rám hallgattok sem strandon, sem nyílt vízben nem szeretkeztek, inkább maradjatok a kicsit unalmas, de legalább biztonságos és jól bevált ágynál.

2009. aug. 5. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!