Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit akart jelenteni?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem jó kategóriába tettem fel a kérdést,na mind1!
Azt álmodtam hogy az édesapám megkért hogy orálisan elégítsem ki, és én meg is tettem, és utána meg szeretkeztünk is!
Mit jelenthet??????
2009. aug. 5. 17:03
1/8 anonim 

válasza:

azt h vmi nemstimmel az agyaddal.
2/8 anonim válasza:
Szerintem semmit, illetve nem vagyok pszichológus, de Freud szerint minden fiú az anyjával képzeli el az első sexuális együttlétet, illetve más elméletei is vannak amit a pszicho analízisben elfogadottnak tartanak. Lehet lányoknál is van valami hasonló. El tudnád képzelni apáddal az együttlétet, ha ránézel? Szerintem csak perverz vagy egy kicsit, ha nem is nyíltan de a lelked mélyén. Ne foglalkozz vele. Én is gondoltam már hasonló perverz dolgokra, de a családtagjaimmal élőben nem tudom elképzelni a sexet. Ennyi még belefér, ha igazából nem tennéd meg. Az álmainkat nem befolyásolhatjuk úgy se.
3/8 A kérdező kommentje:
Dehogy tenném meg!!!
Hát lehet hisz télleg piszkos néha a fantáziám!:D
1.köszi nincs probléma az agyammmal!
2009. aug. 5. 17:19
4/8 anonim 

válasza:

semmit nemjelent ez csak egy fura álom
majd elfelejted.
és neis törd magad emiatt:D
5/8 anonim 

válasza:

Én már többször is azt álmodtam, hogy az anyámmal szeretkezek.... persze élőben hányingerem van a dologtól. Szerintem ez normális.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó... nekem ez volt az első ilyen eset, remélem többször nem fordul elő!így visszagondolva nagyon undorító!
2009. aug. 5. 19:10
7/8 anonim válasza:
én úgy tudom h akkor jönnek elő az ilyen álmok, mikor volt vmi nagy veszekedés, vagy volt vmi dolog amin összekaptatok...ezt olvastam még régebben
és sztem vmilyen szinten igaz is
8/8 A kérdező kommentje:
Huuha hát az utolsó,tényleg lehet benne valami,mert vasárnap, meg a hétfőt is átveszekedtük!
2009. aug. 5. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!