Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok együtt a párommal, de még nem volt hüvelyi orgazmusom. Csiklói orgazmusom már volt, de zavar, hogy még nem, volt a másik. Mit tudok tenni annak az érdekében, hogy legyen hüvelyi orgazmusom?

Hàt, nem teljesen értek egyet azzal az àllitàssal, hogy nagyon nehéz a kettöt megkülönböztetni!
Ugyanis a hüvelyi (G-pont) orgazmus a hüvelyi izomzat elernyedésével valamint összehuzodàsàval van együtt... Igy tehàt rendkivül egyszerü a kettöt megkülönböztetni!
Meg kellene keresned elöször magadon a G-pontodat. Ezt ugy érheted el legegyszerübben, hogy a középsö ujjadat bedugod, kb. 4-5 cm-re. Ott mintegy hivogato mozdulatokat hajtasz végre, és keresgéled. Meg fogod talàlni, ugyanis különbözik a hüvely falàtol, elkülönül töle. Ne ess kétségbe, ha nem talàlod meg elöször, keresgélni kell egy picit. Ha megvan, mutasd meg a pàrodnak, hogy hogy, és hol keresse!
Sok sikert hozzà!
22/F

22/F. mert neked ugye van G-pontod...
szerintem érdemes olyan pózokat kipróbálni ahol a csiklót és a hüvelybemenetet egyszerre lehet izgatni.

Nem, nincs G-pontom, csak vagyok olyan figyelmes a baràtnömmel, hogy tudom azt, hogy mivel jàr a G-Pontos orgazmus...
Bocsi, hogy ilyen pasi vagyok, hogy megfigyelem a partnerem minden mozdulatàt, és mindent, ami végbe megy ilyenkor.
Bocsi, hogy nem csak magammal foglalkozom!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!