Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 1 éve vagyok együtt a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve vagyok együtt a párommal, de még nem volt hüvelyi orgazmusom. Csiklói orgazmusom már volt, de zavar, hogy még nem, volt a másik. Mit tudok tenni annak az érdekében, hogy legyen hüvelyi orgazmusom?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok nőnek nem jön össze. Meg kell próbálni egyszerre izgatni a kettőt.
2009. aug. 5. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából kevés nő hajlamos arra hogy mindkettőt átélje. Aki meg igen van hogy meg se tudja különböztetni. Különböző pózok és új dolgok kipróbálásával ki tapasztalhatod hogy mikor érzed úgy hogy nagyon jó érzés és nem a csiklódnál.
2009. aug. 5. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hàt, nem teljesen értek egyet azzal az àllitàssal, hogy nagyon nehéz a kettöt megkülönböztetni!

Ugyanis a hüvelyi (G-pont) orgazmus a hüvelyi izomzat elernyedésével valamint összehuzodàsàval van együtt... Igy tehàt rendkivül egyszerü a kettöt megkülönböztetni!

Meg kellene keresned elöször magadon a G-pontodat. Ezt ugy érheted el legegyszerübben, hogy a középsö ujjadat bedugod, kb. 4-5 cm-re. Ott mintegy hivogato mozdulatokat hajtasz végre, és keresgéled. Meg fogod talàlni, ugyanis különbözik a hüvely falàtol, elkülönül töle. Ne ess kétségbe, ha nem talàlod meg elöször, keresgélni kell egy picit. Ha megvan, mutasd meg a pàrodnak, hogy hogy, és hol keresse!

Sok sikert hozzà!

22/F

2009. aug. 5. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:

22/F. mert neked ugye van G-pontod...

szerintem érdemes olyan pózokat kipróbálni ahol a csiklót és a hüvelybemenetet egyszerre lehet izgatni.

2009. aug. 5. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nincs G-pontom, csak vagyok olyan figyelmes a baràtnömmel, hogy tudom azt, hogy mivel jàr a G-Pontos orgazmus...

Bocsi, hogy ilyen pasi vagyok, hogy megfigyelem a partnerem minden mozdulatàt, és mindent, ami végbe megy ilyenkor.

Bocsi, hogy nem csak magammal foglalkozom!

22/F

2009. aug. 6. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!