Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Epilepsziás vagyok és arra szedek gyógyszert. Lehetséges, hogy attól nem kívánom a szexet?
Tegnap feltettem egy kérdést,de csak most jutott eszembe,meg egy kicsit olvastam is,hogy nem lehetséges az,hogy a gyógyszer miatt nem kívánom a szexet vagy legalább is közrejátszik benne?
Itt a tegnapi kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__35..
Kérlek,hogy segítsetek!
Előre is köszy!
Üdv!

Szia!
A férjem is epilepsziás,szed gyógyszereket,de nincs ilyen gondja.
Az orvosoddal kell megbeszélned ezt.Hidd el,neki jobb ha elmondod,fog tudni segíteni,ha nem szólsz,az később problémákat okozhat.Tudod nagyon jól,hogy az epilepsziára való gyógyszereknek sokfajta mellékhatása van,és nagyon nehéz is megtalálni mindenkinek a legjobbat,mivel nagyon sok fajtája van ennek a betegségnek.Nem tudom,te mennyire erős gyógyszereket szedsz,milyen súlyos az epilepsziád.
Mindenképp kérdezd meg a dokidat,ha kell menned hozzá.
Jobbulást!

az is lehet de olvasd ezt el remélem hasznosnak találod

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!