Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem tudom, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem tudom, hogy miért, de egyszerűen nem tudok felizgulni a barátomra és nem szeretném elveszíteni, mit tegyek, hogy újra rendben legyen a szexuális életünk?

Figyelt kérdés

Több,mint 2 és fél éve együtt vagyunk és régebben nagyon sokat(tényleg sokat)szexeltünk,de egy jó ideje(sajnos ez már nem most volt)alig van szex az én hibámból!Egyszerűen nem tudok rá(másra sem)felizgulni,pedig tetszik és minden rendben van a kapcsolatunkkal,de nem tudom,hogy mi lehet velem!

Gyógyszert nem szedek,így attól sem lehet!

Semmi ötletem nincs és tudom,hogy szeret,de azért mégis férfi és ugyebár neki is vannak szükségletei és nem akarom elveszíteni meg lélekben nekem is hiányzik a szex...!

Kérlek,hogy segítsetek,mert nagyon elkeserít engem ez a helyzet!

Mit tudok tenni,hogy újra a régi legyek?

Előre is köszy a válaszokat!

Üdv!

:\'(

2009. aug. 4. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező! :-)

Sok körülmény miatt lehet ez, nemlehet h szorongás, problémák a külvilággal, stb?

Az érintése se izgat fel, vagy csak maga a szex nem? Talán próbáljatok meg nosztalgiázni, felidézni a régi időket, próbáld varázslatosabbá tenni a legközelebbi szeretkezést gyertyákkal, füstölőkkel, kellemes zenével..esetleg menjetek el vhova kirándulni, különleges vacsora, erre hangoló kaja :) stb.

Aztán ha semmi nem megy, irány pszihológus, hidd el, rengeteget tud segiteni!

20F

2009. aug. 4. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez furcsa.Szurkolok neked! Megkérdezhetem hány éves vagy?
2009. aug. 4. 21:02
 3/5 A kérdező kommentje:

17 vagyok!

És köszy az eddigi válaszokat!

Üdv!

2009. aug. 4. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Pontosan mióta tart ez a probléma? Elképzelhető, bár tényleg hülyeségnek hangzik, hogy az időjárás okozza. A front nagyon sok mindenre kihat, nameg ez a dög meleg. Nézd meg ilyenkor rengeteg autóbaleset is van, nameg magát a menstruációt is csúnyán meg tudja kavarni. Könnyen lehet, hogy nálad ez okozza a problémát, mert ha a pároddal lenne gondod, akkor csak ő nem tudna lázba hozni. Biztosan nagyon kellemetlen lehet, de el fog múlni. Jártak esetleg valaha fizikai fájdalommal az együttlétek? Történt valami a környezetedben, nem csak a barátoddal, ami rossz közérzetet idézhetett elő?
2009. aug. 4. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak:

Nem járt semmiféle fájdalommal és csak ilyen kisebb külső dolgok értek manapság,de az a baj,hogy ez már jó pár hónapja(pontosan nem tudom,hogy mennyi,de nem kevés)így van,szóval szerintem nem is a front miatt van,épp ezért vagyok én is kiakadva,mert egyszerűen nem tudok rájönni,hogy mi okozhatja ezt nálam!

Várok még további válaszokat!

Előre is köszy!

Üdv!

2009. aug. 5. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!