Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor hogy is van ez?

hát én mindenkit (lányokra értem) óvaintek attól hogy hamar beadja a derekát.. mert a srác nembiztos hogy ezeután beleszeret.. legalábbis én ugy működök, hogy ha megkapom hamar, akk már annyira nem érdekel... ha viszont huzzák kicsit az agyam, akk nagyonis. :)
de itt a másik oldala, hogy van aki direkt játszik azzal hogy vonzónak tartom.. huzza az agyam.. na az idegesítő... ha folyamatosan haladtok, és nem az van hogy az eslő csókot félpercel követ az első ölelés, azt az első petting és az első szex, akk miden rendben lesz. :)
(jah és még valami... az idősebb pasik állt jobban tudnak várni:)

Ezt csak a nők hiszik, h akkor le lesznek szarva... Csak a többi nő irigy max.
Mostani bnőm is első este, amikro megismerkedtünk, nálam aludt. Barátnői elkezdték ribancozni, de csak poénból, az egyik meg azt mondta utána, h te mekkora ribanc vagy... úgy irigyellek...

Bocsi, de ilyen és nem ijen. :P
Lehet azért el kellene rajta gondolkodni, hogy azért használnak ki esetleg néha, mert süt rólad, hogy veled meg lehet csinálni? :P

pasifüggő...
volt pasi,akivel vártam vagy másfél honapot,akkorsem lett jobb,képes volt kivárni annyit csak a szex miatt,játszotta h közben szeret is...
jelenlegi párommal második talin egymásnak estünk(ha rajtam mulik akkor más az elsőn:D),volt minden aminek lennie kellett,ennek 2 éve és azóta is imádjuk egymást...
22/L

én még várok a barátnőmre egy hét híján 1 hónapja... nem érzem terhesnek ezt a várakozást...
igazából én akár egy-két évig is várnék rá ha az kellene neki... SZERETEM

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!