Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akkor hogy is van ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
ha egy lány nem fekszik le a sráccal,az első pár tali után akkor a fiu szerint nem szereti gazán,prüd,vagy akármi,lényeg h akkor se cselekszik jól szerinte.ha viszont hamar beadja a derekát akor meg ribanc és uttána le van szarva
2009. aug. 4. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

hát én mindenkit (lányokra értem) óvaintek attól hogy hamar beadja a derekát.. mert a srác nembiztos hogy ezeután beleszeret.. legalábbis én ugy működök, hogy ha megkapom hamar, akk már annyira nem érdekel... ha viszont huzzák kicsit az agyam, akk nagyonis. :)

de itt a másik oldala, hogy van aki direkt játszik azzal hogy vonzónak tartom.. huzza az agyam.. na az idegesítő... ha folyamatosan haladtok, és nem az van hogy az eslő csókot félpercel követ az első ölelés, azt az első petting és az első szex, akk miden rendben lesz. :)

(jah és még valami... az idősebb pasik állt jobban tudnak várni:)

2009. aug. 4. 12:43
 2/10 anonim válasza:
100%
Hat szerintem van egy köztes hatar. Pl par tali utan tenyleg nem a legjobb egyböl agynak esni meg akkor sem ha nagyon kiavod a masikat. Szerintem elöbb jobban meg kell(ene) ismermi. Persze ha mar pl.: 2 ev utan sincs semmi akkor ott tenyleg nincs szo szerelemröl szerintem.
2009. aug. 4. 12:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt csak a nők hiszik, h akkor le lesznek szarva... Csak a többi nő irigy max.

Mostani bnőm is első este, amikro megismerkedtünk, nálam aludt. Barátnői elkezdték ribancozni, de csak poénból, az egyik meg azt mondta utána, h te mekkora ribanc vagy... úgy irigyellek...

2009. aug. 4. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez ígyvan én velem is ha nem fekszek le rögtön akkor nem kellek mert akkor én nem kivánom ,prűd vagyok stb (pedig dehogynem, csak azér mégis csak akkor ismertem meg) ha meg mégis belemegyek akkor utánna meg már nem is kellek se 1 telefon semmi....és a mai fiuk mert ezek még nem férfiak 80% ijen
2009. aug. 4. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, de ilyen és nem ijen. :P

Lehet azért el kellene rajta gondolkodni, hogy azért használnak ki esetleg néha, mert süt rólad, hogy veled meg lehet csinálni? :P

2009. aug. 5. 07:28
 6/10 anonim ***** válasza:
megérzed majd amikor ott lesz az alkalom hogy "meg kell tenned!" Hidd el!
2009. aug. 10. 03:39
 7/10 anonim ***** válasza:

pasifüggő...

volt pasi,akivel vártam vagy másfél honapot,akkorsem lett jobb,képes volt kivárni annyit csak a szex miatt,játszotta h közben szeret is...

jelenlegi párommal második talin egymásnak estünk(ha rajtam mulik akkor más az elsőn:D),volt minden aminek lennie kellett,ennek 2 éve és azóta is imádjuk egymást...

22/L

2009. aug. 10. 09:38
 8/10 anonim ***** válasza:

én még várok a barátnőmre egy hét híján 1 hónapja... nem érzem terhesnek ezt a várakozást...

igazából én akár egy-két évig is várnék rá ha az kellene neki... SZERETEM

2009. aug. 10. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem várjon az a két fél egymásra egy kicsit addig meg ismerkedjenek! Én 3 hónap után feküdtem le a pasimmal.Nem sokára fél évesek leszünk és nagyon jól el vagyunk és imádjuk egymást :) A pasim volt csaja meg csak a szexért volt vele és mikor felfázott és nem működött egy darabig a szerszám a csaj szakított :S Ezt most csak azért írtam le hogy nem csak a pasik tudnak szex éhesek lenni...
2009. aug. 10. 16:29
 10/10 Thurston ***** válasza:
Sehogy. Ki gondolkozik egyáltalán így?
2009. aug. 10. 17:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!