Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Tényleg igaz? =O...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tényleg igaz? =O (lent bővebben)

Figyelt kérdés

nana.hu-n olvastam hogy a férfiaknak nem mindig van orgazmusuk akkor sem, ha sperma is jön...ez tényleg igaz? kíváncsi vagyok mostmár. eddig azt hittem, hogyha magömlés van akkor orgazmus is.

a válaszolók írják oda a kort is légyszíves. köszönöm előre is. :)

2009. aug. 4. 00:43
 1/5 anonim válasza:
Igen van ilyen velem már előfordult hogy, barátnőm elégített ki és azt hitte h elmentem közbe én még nem éreztem és ugye látta is h még mindig élvezem ugyhogy folytatta aztán végül el is mentem:) 18/F
2009. aug. 4. 00:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Még énsem hallottam ilyenrőlSzerintrem mindíg van orgazmus ha van ejakuláció.Olyan van hogy elmegy de nem ejakulál, de fordítva nemtudom hogy történhetne meg. 22/F
2009. aug. 4. 00:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megtörténhet ilyen, ha az ember sokat szeretkezik zsinórban. 4-5-6. menetnél velem már fordult elő olyan, hogy egészen kellemetlen érzés volt "elmenni", nagyon nem olyan, mint egyébként. Minden másban stimmelt, anyag jött, de teljesen más volt, mint 1-2. orgazmus.
2009. aug. 4. 01:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt az esetet tudom elképzelni, hogy előváladék (akár nagyobb mennyiség is) távozik még jóval az élvezés előtt. Olyat még nem tapasztaltam / hallottam, hogy úgy jöjjön valami ki, hogy ne élvezzen el az ember. Fordítva "alapgyakorlat" úgy elmenni, hogy ne jöjjön ki semmi. :)

26/F

2009. aug. 4. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan hogy szó szerint megszakítottam az orgazmusomat. Mikor már elkezdődött az érzés nagyon nehezen visszatartottam mert nem akartam még elmenni és egy kis anyag is ment, de aztán mintha meg sem történt volna minden ment tovább. Ha meg elmegyek azt mindenféleképpen érzem hogy megy az anyag.
2009. aug. 6. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!