Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti élvezitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti élvezitek ha leszoptok egy fiút? úgy értem az csak a fiúknak jó vagy nektek is?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 20:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én élvezem! Szeretek a páromnak örömet okozni, és izgató is számomra, amikor látom/tudom, h. élvezi, amit csinálok. 20/L
2009. aug. 3. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy 20:34 mondja. Nagyon izgató,h bevehetem a számba..:) Rögtön elkezdek fantáziálni,eszembe jut,h milyen érzés az,amikor bennem van.. És ez váááááá. Nagyon jó:)
2009. aug. 4. 07:47
 13/15 A kérdező kommentje:

:D Értem.

Vagyis nem, de mostmár elhiszem hogy tényleg jó nektek is.

2009. aug. 4. 19:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én mindent élvezek benne (:

Ahogy síkos, és csúszkál ki-be, meg egyre keményebb és lüktet áááá. Meg persze az is közrejátszik, hogy ő is élvezi, sóhajtozik, nyög, remeg, fogja a fejem, egyre jobban húz magára.. Szóval hihetetlen jó.

Nekem az orál a kedvencem.

17L

2009. aug. 5. 19:50
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem kinzás a nők részéről ez a f..sz szopás mert anyira beálunk tőle hogy csakna.és várjuk hogy mikor szolal meg a pasi hogy most má te is jöhecc.mert a pasik nak az jó feküdnmek a nő meg ki szopja de mikor mi akkrjuk hogy kinyaljanak aztz mondják undi mert igy ugy mindig ki találnak vmit!!!!!
2009. aug. 7. 21:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!