Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti élvezitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti élvezitek ha leszoptok egy fiút? úgy értem az csak a fiúknak jó vagy nektek is?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 20:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Lányt nem lehet leszopni, de igen élvezem a kinyalást;)
2009. aug. 3. 20:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

a lány is élvezi, ha leszophat egy fiút.

legalábbis a barátnőm ezt mondta, meg hát csinálja...

pedig nem erőltettem...

2009. aug. 3. 20:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sem kértem meg soha a barátnőmet, hogy tegye meg, magától csinálja, néha a legváratlanabb pillanatban, mikor nem is számítok rá.

Én pedig szeretek nyalni. Ami jó az egyik félnek, az jó a másiknak is, szokták mondani. Tehát, emberfüggő, de igen.

2009. aug. 3. 20:33
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Igen élvezem!Valahogy kivánom a számba a fa*szt, amikor nyal a barátom!!!
2009. aug. 3. 20:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem orálisan kielégíteni:-) legszívesebben reggel is úgy ébreszteném, csak elég hülye amikor felkel, így ez kimaradt eddig. De volt olyan, h éppen főztünk és egyszercsak odamentem hozzá, lehúztam a gatyáját és... annál jobb nincs:-)
2009. aug. 3. 20:49
 6/15 A kérdező kommentje:

És mit élveztek annyira benne?

Hiszen csak egyí húscafatot szopogattok?

Erre nem tok rájönni pedig töröm rajta a fejem:D

2009. aug. 3. 20:57
 7/15 anonim válasza:
72%
20:57es: fúj ahogy ezt kimondtad hirtelen akaratlanul is elképzeltem ahogy egy f*sz van a számban:DDD PFFF XDD
2009. aug. 3. 21:05
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt, hogy ti is élvezitek , meg úgy az egészet. Te nem élvezed ha orális örömöket szerezhetsz a barátnődnek ?:)
2009. aug. 3. 21:06
 9/15 A kérdező kommentje:

De de szerintem több minden élvezni való van a pnciban mint egy f*szban

de most hogy így mondod...

lényegében ua.

szal igazad van:D

2009. aug. 3. 21:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
én azt élvezem, ahogy liheg és remeg a lába közben annyira jü neki. amikor mondja közben, hogy ilyen jól még senki nem sz.pta. Szóval örülök, hogy örömet okozhatok:-)csak lenyelni nem szeretem:-( de azért néha azt is megteszem:-)
2009. aug. 3. 21:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!