Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párommal már 3 éve vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal már 3 éve vagyunk együtt és egyik éjszaka arra ébredt fel hogy elélvezett az alsónadrágjában. Miért van ez, lehet hogy másra gondol?

Figyelt kérdés
Mitől lehetett ez, másról álmodott vagy csak ugy.Kicsit nyomaszt a dolog hogy esetleg nem vagyok jo az ágyban
2008. máj. 17. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
A férfiaknak vannak erotikus álmai...lehet h épp veled álmodott:D szerintem ez nem utal arra h nem lennél jó az ágyban...
2008. máj. 17. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Mindenkinek vannak erotikus álmai, nemcsak a férfiaknak :P Attól, hogy jót álmodott, még nem kell egyből arra gondolnod, hogy nem vagy jó az ágyban. Lehet, hogy pont veled álmodott...
2008. máj. 17. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Lehet hogy nem is álmodott , csak spontán erekciója volt.Ez is normális.
2008. máj. 17. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szóló a spontán magömlésre gondolt. Nos ezt általában valóban megelőzi valamiféle erotikus álom...

Nagy kérdés, hogy hányszor szeretkeztek egy héten?? Mert a fiuk spermatermelése - ha ugye nem maszturbál a párod - kb ugy egy hetente telik meg a zacsi, és akkor annak valahova ürülnie kell ugye...

2008. máj. 18. 00:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az hogy mi szinte minden nap együtt vagyunk!
2008. máj. 18. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne stresszelj ilyeneken, csak magadat idegesíted fölöslegesen. A férfiak szoktak ilyet álmodni, és az is előfordul, hogy elélveznek éjszaka. Egyáltalán nem gáz. :) Semmi köze ahhoz, hogy te milyen vagy az ágyban.
2008. máj. 18. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is előfordult már párszor. Az elsőnél én is így bestresszeltem,hogy biztos valami nem stimmel velünk. Mondjuk az én pasim elmondta,hogy szexelt álmában és úgy történt. 5év alatt kb.3× történt meg ez vele. Ne izgulj.
2008. máj. 19. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!