Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket csinálnál ha egy napig férfi lehetnél?

Na látod ez egy jó kérdés...
Hát talán először megkérdezném a fiúhaverjaim, h mit mit gondolnak, mi a szemléletük az életről, a nőkről, a szexről...
aztán kipróbálnám milyen csajozni, és kipróbálnám milyen az önkielégítés így
Bár ez elég fura lenne...:D

ez lesz a nap legjobb kérdése:D
belőném a hajam, menő pasicuccokat vennék fel, és olyan tipikus baromi izgató illatú pasidezodort használnék. ezután gyorsan kimennék az utcára, beszólogatnék a jó csajoknak :D hogy megtudjam ez mégis miért jó:D
szexelnék nővel, mert érdekel hogy milyen lehet jól megdugni valakit. le is szopatnám magam persze. csinálnám sráccal is. ki is verném, jól megfogdosnám magam :D
állva pisilnék egy fa tövében :D
óóóó, ha pasi lennék tuti macsó lennék :D

első ízben állva pisilnék, mindenképp kipróbálnám...
aztán összeszednék valalmi Megan Fox szerű nőt, és adnék neki :)))))

Úgy látom nő társaim mindannyian ugyan azt tennénk.Kipróbálnánk ami szerintünk nagyon tuti a férfi létben.
Ha én pasi lennék egy napra, a köv. sorrendben tenném:
1.Állva pisilnék.
2.Kiverném.
3.Szeretkeznék egy orbitálisat valakivel, persze az orált és az anált sem hagynám ki.
Sex után elvárnám, hogy főzzön nekem valamit:)
Az öltözőben finoman megkukkolnám a többiekét, hogy nekem vajon jó e a méretem.
És legvégül elmennék bulizni, ahol annyi csajt próbálnék felszedni, amennyit csak lehet.
ÉS mivel nem az én testem, lehet kipróbálnék valami könnyű szert, mondjuk extazit. (Mert a saját testem nem akarom mérgezni:))

Mindenképp a szexet próbálnám ki, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit érezhet a pasim, amikor a puncimban kalandozik. Ugyanis ezt egyik pasi sem tudja megfogalmazni, hiszen ez olyasmi, amit csak érezni lehet.
Ja, és persze minimum, hogy le is szopatnám magam hogy tudjam mi abban a nagy szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!