Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miket csinálnál ha egy napig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket csinálnál ha egy napig férfi lehetnél?

Figyelt kérdés
*És most nő vagy
2009. aug. 3. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Na látod ez egy jó kérdés...

Hát talán először megkérdezném a fiúhaverjaim, h mit mit gondolnak, mi a szemléletük az életről, a nőkről, a szexről...

aztán kipróbálnám milyen csajozni, és kipróbálnám milyen az önkielégítés így

Bár ez elég fura lenne...:D

2009. aug. 3. 08:53
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

ez lesz a nap legjobb kérdése:D

belőném a hajam, menő pasicuccokat vennék fel, és olyan tipikus baromi izgató illatú pasidezodort használnék. ezután gyorsan kimennék az utcára, beszólogatnék a jó csajoknak :D hogy megtudjam ez mégis miért jó:D

szexelnék nővel, mert érdekel hogy milyen lehet jól megdugni valakit. le is szopatnám magam persze. csinálnám sráccal is. ki is verném, jól megfogdosnám magam :D

állva pisilnék egy fa tövében :D

óóóó, ha pasi lennék tuti macsó lennék :D

2009. aug. 3. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

első ízben állva pisilnék, mindenképp kipróbálnám...

aztán összeszednék valalmi Megan Fox szerű nőt, és adnék neki :)))))

2009. aug. 3. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Úgy látom nő társaim mindannyian ugyan azt tennénk.Kipróbálnánk ami szerintünk nagyon tuti a férfi létben.

Ha én pasi lennék egy napra, a köv. sorrendben tenném:

1.Állva pisilnék.

2.Kiverném.

3.Szeretkeznék egy orbitálisat valakivel, persze az orált és az anált sem hagynám ki.

Sex után elvárnám, hogy főzzön nekem valamit:)

Az öltözőben finoman megkukkolnám a többiekét, hogy nekem vajon jó e a méretem.

És legvégül elmennék bulizni, ahol annyi csajt próbálnék felszedni, amennyit csak lehet.

ÉS mivel nem az én testem, lehet kipróbálnék valami könnyű szert, mondjuk extazit. (Mert a saját testem nem akarom mérgezni:))

2009. aug. 3. 09:57
 5/5 anonim ***** válasza:
89%

Mindenképp a szexet próbálnám ki, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit érezhet a pasim, amikor a puncimban kalandozik. Ugyanis ezt egyik pasi sem tudja megfogalmazni, hiszen ez olyasmi, amit csak érezni lehet.

Ja, és persze minimum, hogy le is szopatnám magam hogy tudjam mi abban a nagy szám.

2009. aug. 3. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!