Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha szűz fiúkkal fekszem le,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alessa kérdése:

Ha szűz fiúkkal fekszem le, akkor miért lankad le a pénisze amikor felhúzná az óvszert?

Figyelt kérdés
Eddig akárhány szűz fiúval feküdtem le mindegyiknek lelankadt a pénisze amikor fel akarta húzni az óvszert. De előtte meg kőkeményen merevedett. De a nem szűz fiúknál nincs ez, minden tökéletesen megy. Velem van a baj?
2009. aug. 2. 23:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
nem, valószínűleg nagyon izgatott volt és nem hitte volna hogy tényleg megtörténik vagy pedig egy egyszerű sokhatás érte.
2009. aug. 2. 23:12
 2/19 anonim ***** válasza:
57%

sokkhatás érte?xd tod mi a sokkhatás a benzinár emelkedése!

vagy izgul a teljesitöképessége miatt vagy más lelki gondokkal foglalkozik am én is csak 3.ra tudtam összehozni nemtom miért :D 19F

2009. aug. 3. 00:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez velem is így volt. Az első alkalomnál, amikor csak simogattuk egymást, úgy állt mint a zászlórúd. De amikor oda jutottunk, hogy húzzam a gumit, akkor lelankadt. (Nálam lehet közrejátszott az alkohol is, de nem biztos..) Erre csak azt tudom mondani, hogy az én esetemben a csajszi rámült, és azt mondta segít. Megcsókolt kétszer, és egyből rajtolhattunk.

De azóta ilyen baj nincs... Szóval tényleg csak az elsőnél...

2009. aug. 3. 00:28
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes. Az én férjem szűz volt, és nem lankadt le neki. Nem izgulnak esetleg?
2009. aug. 3. 00:58
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

Biztos vagyok benne, hogy nem veled van a baj. Az első szex előtt, mindenki elképzeli milyen lehet, és csalódnia kell amikor eljut odáig... (persze kellemesen :)) Tehát, neki az új, és nem igazán tudja mit kéne, hogy kéne. Kicsit lehet, hogy "bestresszel" (pl.: "egy tapasztalt csajszit hogy az istenbe fogok én kielégíteni, tapasztalat nélkül") és ez miatt áll be a pillanatnyi szünet. De megint csak ismételni tudom önmagam: Segíts neki! :) Simogasd meg kicsit a cerkát, nyomsz mellé egy érzéki csókot, és tuti, hogy menetre kész állapotban lesz! :)

2009. aug. 3. 01:04
 6/19 A kérdező kommentje:
de hogy lehet, hogy mind az 5 fiú eddig izgult? ez lehetetlen. én próbáltam segíteni nekik, de az óvszer után sehogyse akart állni. kivéve amikor felöltöztünk és smároltunk. utána megint kőkeményen állt.
2009. aug. 3. 07:42
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

Te 5 szűz fiúval feküdtél már le?? Hány éves vagy? :D

Miután felhúzták a gumit nem merevedett meg nekik újra?

(23/F)

KG

2009. aug. 3. 07:54
 8/19 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, és épp ez a gond, hogy nem tudta felhúzni az óvszert mert amikor kezébe vette azonnal lelankadt, és utána csak akkor merevedett meg amikor már felölzötünk. de ez mindig így volt
2009. aug. 3. 10:41
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, nagyon érdekes 5 szüzet fogtál ki magadnak! :D
2009. aug. 4. 01:08
 10/19 anonim ***** válasza:
48%

De ami még érdekesebb, hogy mind az ötnek lelankadt.. :D

Nem akarsz kipróbálni egy 6.-ikat is? :D

Egyébként a megoldás egyszerű.. Húzd te fel nekik! Akár a száddal is csinálhatod..:P

(23/F)

KG

2009. aug. 4. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!