Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak a szűz pasimmal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a szűz pasimmal?

Figyelt kérdés
A barátom még szűz.Én már nem vagyok az, hogyan közelitsek felé az első alkalommal? és mi van ha túl korán elmegy?
2008. máj. 17. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Közelíts úgy, ahogy más pasikhoz is, ne foglalkozz azzal, hogy szűz, mert attól csak zavarba jön. Ha pedig túl korán elmegy, akkor sem kell szégyent éreznie, folytathatjátok ott, ahol abbamaradt. Másodszorra már nem fog tudni olyan gyorsan elmenni.
2008. máj. 17. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vezesd be az erdőbe :D
2008. máj. 17. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

sőt, majdnem biztos, hogy baromi hamar el fog menni.

ez egy olyan dolog lesz neki, amilyen még nem volt. valószínűleg le fogja taglózni az élmény. :)

2008. máj. 17. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Adj neki chili paprikás gumit, az az igazi. Anno nekem is bejött. Nagyon fogja élvezni.
2008. máj. 17. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Legyél türelmes vele, és ne csinálj túl vad dolgokat elsőre. Egyébként miért kell rögtön behatolás? Ismerjétek meg egymást előtte.

Nyugodtan megragadhatod az... alkalmat, és segíthetsz neki bevezetni. Azt a fiúk többsége élvezi :-)

2008. máj. 17. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj - Teljesen biztos hogy hamar elmegy :) mert ez természetes.Hidd el ő is tudni fogja ,hogy mit kell csinálni , max nem lesz profi aztán ennyi ,de majd belejön :)Legyél vele olyan mint másokkal.
2008. máj. 17. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél túl magabiztos, mert attól még bizonytalanabbnak érzi majd magát.
2008. máj. 17. 23:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
En se vagyok szuz mar a szuz pasimmal most fekudtem le eloszor...normalisan elment hamar. Csinald ugy hogy neki legyen jo,mozdulj utana,szepen lassan,gyorsabban,aztan majd mikor erzed hogy belejott tegy ugy mint mas pasival...csak elvezd!;)
2008. máj. 17. 23:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, h előtte orálisan vagy pettingelésel elégetitik ki egymást:P és utána vártok a szexel és akko ő se fog olyan hamar elmenni:P:D
2008. máj. 18. 17:05
 10/10 anonim ***** válasza:

gumival csinálnátok (csináltátok) vagy anélkül?

mennyit bírt?

2010. dec. 12. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!