Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon szeretné ha kipróbálnánk hogy elmegy a számba. Én is kíváncsi vagyok, de félek, mivan ha behányok?
Figyelt kérdés
Mit csináljak hogy ne legyen kellemetlen? Van ennek az egésznek valamilyen technikája? Köszi a válaszokat.2009. aug. 2. 14:51
11/14 anonim 

válasza:

ha attól félsz hogy rossz az íze akkor előtte nasizzatok egy kis ananászt vagy valamilyen édes, nagy cukortartalmú gyümölcsöt. Attól jobb ize lesz a spermának.Én egyszer cseleztem picit, és hagytam hogy beleélvezzen, aztán mondtam hogy kikell menjek a mosdóba, és egyszerüen kiköptem..aztán kiöblítettema számat.Neki jó volt, nekem meg semmi kellemetlen. Olyan is volt hogy lenyeltem, de ahoz nem midnig vagyok elég "erős" lelkileg. Sok sikert! :)és ha nem tűnik jónak, ne tedd meg:)
12/14 anonim válasza:
Eleinte én is féltem hogy behányok, én mpndtam a páromnak hogy oké próbáljuk ki, ha rossz lesz többet nem csinálom..
hozzáteszem ez a 2. menetnél volt(akkor vmivel kevesebb a sperma) én észre se vettem hogy belement. mondjuk én lenyeltem és csak akkor kapcsoltam h. mi van igaz fontos h. milyen a kapcsolatotok.
de készíts magad mellé vmi inni valót és ha kell igyál utána sok siket hozzá
13/14 anonim 

válasza:

Szerintem ezt lenyelés részét is lehet elvézni,így teljes. Nem kell ettől félni,nem fogsz behányni. Eszedbe se jusson ilyen,hha csinálod. Kb csak egy nagyot nyelsz.De azért készíts rágót,v csokit magad mellé,ha nem tetszene az íze.:)
14/14 anonim válasza:
semmi technikája nincs megkapod a szádba a cuccot és lenyeled... ennnyi 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!