Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom nagyon szeretné ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon szeretné ha kipróbálnánk hogy elmegy a számba. Én is kíváncsi vagyok, de félek, mivan ha behányok?

Figyelt kérdés
Mit csináljak hogy ne legyen kellemetlen? Van ennek az egésznek valamilyen technikája? Köszi a válaszokat.
2009. aug. 2. 14:51
1 2
 1/14 anonim válasza:
25%

Igen, erre van esély, én utáltam mindíg!

Ezt úgy tudod kivédeni, hogy közben a kezedben van, de a legvégén, mikor jön, akkor csak az arcodhoz, vagy az állad, nyakad közelébe teszed. Tehát nem nyeled le, de ugyanakkor olyan a feelingje, semmi baj !Ezzel a férjem is megelégszik, hiszen nem várhatja el, hogy ezt a fémes, ragacsos dolgot lenyeljem!! Miért, én mit kapok cserébe?????

2009. aug. 2. 15:01
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Én sosem hagyom hogy a számba élvezzen,de még az arcomra sem. Szerencsére a párom nem is várja el. Szerintem ha már benned van hogy "mi van ha behányok",akkor nem kellene ezt erőltetni.
2009. aug. 2. 15:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én még hányást nem láttam, pedig már voltak páran, aki úgy is elintéztek. Kóstold meg kisadagban! Pl. figyelmeztessen, mielőtt elmegy vedd ki a szádból és csak egy keveset nyalj le, miközben jön. Ha az nem vészes szerintem nem lesz baj.
2009. aug. 2. 15:16
 4/14 A kérdező kommentje:
15:10! Nem arra voltam kíváncsi hogy te mit engedsz és mit nem. Hanem hogyan lehet megoldani hogy ne legyen kellemetlen. Egyébként szerintem az aggodalmam érthető, attól hogy félek a behányástól, bevállalom, mert szeretem és boldoggá akarom tenni (és kíváncsi is vagyok).
2009. aug. 2. 15:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Ja és a többieknek köszi a választ, hasznosak voltak! :)
2009. aug. 2. 15:20
 6/14 anonim ***** válasza:

Ugy gondolom hogy már csináltad neki orálisan.

ezert ezután már csak annyi a teendő hogy valamien modon megkostold, pl orális sex után a maradékot lenyalod, vagy bármi sok lehetőség van hozzájutni :)

Az hogy a szadba élvez attol még nem hánysz be, ha az ize nem gáz, max akkor ha torkon talál ha erősen lövell. de erre jó megoldás hogy szol a pasid mikor jön és a nyelveddel vagya szajpadlásodat találja el vagy csupán zárod a garatodat. itt is több megoldás létezik...

2009. aug. 2. 15:50
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Amíg ezt érzed, addig ne csináld, vegye ki mielőtt élvezne.Volt, aki ettől fulladt meg.
2009. aug. 2. 16:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Most komolyan? ettől meghalni?
2009. aug. 2. 16:36
 9/14 anonim ***** válasza:
aha jó gyorsan lenyeled nem vészes az hidd el:) ha nem tetszik kiköpöd és szol valami édes üdítőt amit szeretsz:) az nyugodtan kéznél lehet:) De,mint írták,ha félsz tőle előszőr csak egykis nyalásnyit kóstolj meg belőle,csak egy csöppet:)
2009. aug. 2. 16:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem egyik exemnek undorító szaga volt a spermájának, behánytam volna, ha a számba élvez. De mondjuk ez már kiderült szex közben, úgyhogy nem kisérleteztem vele.

A mostaninak meg nincs különösebb íze, neki szívesen megteszem.:)

2009. aug. 2. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!