Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egy nőnél, hogy egy 15-20 perces aktus alatt 4-5 orgazmusa van?
Figyelt kérdés
Csajok/Hölgyeim légyszi őszintén válaszoljatok.
Nem tudom hogy a 20 éves barátnőm színlel vagy valóban átél 5 orgazmust is akár egy rövidebb aktus során is.
Pl: orálisan kielégítem - elmegy, ujjazom -elmegy, plussz 3 póz során is mind.
Tény hogy nagyon odafigyelek a rezgései hogy jó legyen neki, nagyjából kitapasztaltam hogy mit szeret és hogyan.
Felnyög, megfeszül a teste és picit remeg is.
Előre is mindenkinek köszi.
2009. aug. 1. 21:14
11/13 anonim 

válasza:

simán lehetséges:) Nálam is megesett az eset tegnap este még többször is:D;)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi nektek csajok!
Picit megnyugodtam, azaz hogy ritka ugyan de előfordul és áttud élni egy nő ennyi orgazmust egy aktus alatt is.
Bizony, tényleg örülök neki és nem fogok többet aggodalmaskodni.
2009. aug. 3. 14:20
13/13 anonim válasza:
az első válaszoló nagyon nagy hülyeséget beszél! nem lehet 15-20 perc alatt elmenni? és nem létezik többszörös orgazmus? azért mert neked nem sikerült? elmondanám, hogy alaphelyzetből (nem felizgult állapotból) én 1,5 perc alatt érem el az orgazmust, általában 10 perc alatt 10-15 orgazmusom van, szinte folyamatosan, és minden orgazmusnál összerándul többször is a hüvelyfalam, szóval mindegyik orgazmus igazi! a legtöbb pedig 31 orgazmus volt nekem, és mind a 31-nél akaratlanul berándultak a hüvelnyfalak, szó sem volt színlelésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!