Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik egy nőnél, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egy nőnél, hogy egy 15-20 perces aktus alatt 4-5 orgazmusa van?

Figyelt kérdés

Csajok/Hölgyeim légyszi őszintén válaszoljatok.

Nem tudom hogy a 20 éves barátnőm színlel vagy valóban átél 5 orgazmust is akár egy rövidebb aktus során is.

Pl: orálisan kielégítem - elmegy, ujjazom -elmegy, plussz 3 póz során is mind.

Tény hogy nagyon odafigyelek a rezgései hogy jó legyen neki, nagyjából kitapasztaltam hogy mit szeret és hogyan.

Felnyög, megfeszül a teste és picit remeg is.

Előre is mindenkinek köszi.

2009. aug. 1. 21:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
elmondanám neked hogy ilyen nincs, nagyon sok nő ezt hazudja hogy ő elment egy párszor, de ez nem igaz, csak szinlelés, hiszen én is nő vagyok, és tudom hogy ez lehetetlenség örülök ha egy 15-20 perc alatt elmegyek egyszer
2009. aug. 1. 21:17
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha érzed az akaratlan izomrángásokat, orgazmus előtt/közben a hüvely szorítását, aztán lüktetését, akkor igen. Ebben az esetben irigylem:)
2009. aug. 1. 21:19
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem feltétlen játssza meg a sorozatos orgazmust,mert tapasztalatból tudom,hogy lehetséges.Ha jó a partner és megfelelő minden körülmény én is el tudok menni 4-5 alkalommal is.Nem mondom hogy mindig így van,de elég sűrűn.Azonkívül nem mindegy hogy hüvelyi orgazmusról beszélünk e vagy csikló orgazmusról.Nekem csiklóban jobban megy...
2009. aug. 1. 21:24
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Őszinte leszek veled.

Tudom hogy nem ez az általános és sokan majd lehurrognak, de én nagyon érzékeny vagyok minden érintésre csókra... persze ettől nem lesz orgazmusom de ha egy pasi célzott mozdulatokkal irányítja az ujját, a nyelvét, a péniszét akkor igenis képes vagyok arra hogy csikló és hülyevi orgazmust is átéljek akár negyed óra alatt is.

A jelekre figyelj, de ezek alapján szerintem jól csinálod a dolgod és inkább ÉLVEZD HOGY ENNYIRE ÉLVEZI. :))

2009. aug. 1. 21:27
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Ja és egy vicc:Jézus Ádámhoz és Évához:Hoztam nektek két ajándékot,az első az állva pisilés...-Az nekem kell!-kiált fel Ádám.Jó,-mondja Jézus.-Éva,akkor a tiéd a sorozatos orgazmus...
2009. aug. 1. 21:28
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos,vagy szerencsére nem mindenki egyformán érzékeny nyugodj bele és inkább higgy neki.Ezért max irigyelni lehet.
2009. aug. 1. 21:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem az előző pasimmal kapcs. fordult elő hogy 15 perc alatt 2 hüvelyi orgazmusom is volt.

Oldalt (kifli) pózban és kutyapózban.

Annyi jól változtatott mindig a tempón, és közben simogatott is... az én testem is teljesen megfeszült.

Szóval nyugi ha a barátnőd ilyen jól eltud lazulni és te ennyire odaadó vagy akkor ne gondold h megjátssza.

Max a 4.,5. orgazmusa már kevésbé intenzív mint az elsők.

Hajrá :)

2009. aug. 1. 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Ritka, de előfordul. De az is lehet, hogy nincs teljes orgazmusa, hanem a "lebegés" fázisban van, ami hasonló ahhoz, mintha folyamatos orgazmus lenne, elhúzódó, csak nem teljesedik be.
2009. aug. 1. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Kb. 100 000 nőből 1 tud ilyet. Tapasztald ki! Ha belül a hüvelyében is érzed a péniszeddel a remegést vagy az összehúzódásokat, akkor valószínű. De én is tudom, mint nő, hogy baromi nehéz a hüvelyi orgazmust elérni!
2009. aug. 2. 07:07
 10/13 anonim ***** válasza:

nekem is van,hogy elég 2perc is az orgazmusig (amikor már nagyon hiányom van),de van h 2 óra alatt se...

van olyan is,hogy 2 orgazmusig még érzem,tudom,onnantol egybefolyik és végem van,mindenem kész,nem lehet számot mondani,mert ...

örülj neki, csináld ,és kész...

22/L

2009. aug. 2. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!