Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egy nőnél, hogy egy 15-20 perces aktus alatt 4-5 orgazmusa van?
Csajok/Hölgyeim légyszi őszintén válaszoljatok.
Nem tudom hogy a 20 éves barátnőm színlel vagy valóban átél 5 orgazmust is akár egy rövidebb aktus során is.
Pl: orálisan kielégítem - elmegy, ujjazom -elmegy, plussz 3 póz során is mind.
Tény hogy nagyon odafigyelek a rezgései hogy jó legyen neki, nagyjából kitapasztaltam hogy mit szeret és hogyan.
Felnyög, megfeszül a teste és picit remeg is.
Előre is mindenkinek köszi.

Őszinte leszek veled.
Tudom hogy nem ez az általános és sokan majd lehurrognak, de én nagyon érzékeny vagyok minden érintésre csókra... persze ettől nem lesz orgazmusom de ha egy pasi célzott mozdulatokkal irányítja az ujját, a nyelvét, a péniszét akkor igenis képes vagyok arra hogy csikló és hülyevi orgazmust is átéljek akár negyed óra alatt is.
A jelekre figyelj, de ezek alapján szerintem jól csinálod a dolgod és inkább ÉLVEZD HOGY ENNYIRE ÉLVEZI. :))

Velem az előző pasimmal kapcs. fordult elő hogy 15 perc alatt 2 hüvelyi orgazmusom is volt.
Oldalt (kifli) pózban és kutyapózban.
Annyi jól változtatott mindig a tempón, és közben simogatott is... az én testem is teljesen megfeszült.
Szóval nyugi ha a barátnőd ilyen jól eltud lazulni és te ennyire odaadó vagy akkor ne gondold h megjátssza.
Max a 4.,5. orgazmusa már kevésbé intenzív mint az elsők.
Hajrá :)

nekem is van,hogy elég 2perc is az orgazmusig (amikor már nagyon hiányom van),de van h 2 óra alatt se...
van olyan is,hogy 2 orgazmusig még érzem,tudom,onnantol egybefolyik és végem van,mindenem kész,nem lehet számot mondani,mert ...
örülj neki, csináld ,és kész...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!