Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szajhának néz most engem? 16/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szajhának néz most engem? 16/L

Figyelt kérdés
Balatonon a strandon megismerkedtem egy fiúval, aki nagyon bejött nekem. 16 évesek vagyunk mind a ketten. Úgy nézett ki a dolog, hogy én is bejövök neki és el is csattant az első csók. Annyira helyes fiú, hogy másnap nem tiltakoztam azellen, amikor megkért, hogy leszopjam. Azt reméltem, hogy ő is viszonozza ezt valamivel, de nem. Azóta eltelt 3 nap és a srác kicsit bunkón viselkedik velem. Lehet, hogy megkapta amit akart és ennyi? Én viszont kezdtem beleszeretni és nem tudom, hogy most mit csináljak.
2009. aug. 1. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Mindenesetre úgy viselkedtél, mint egy rib@nc. Legalább tanultál belőle. Így nem kellesz majd senkinek barátnőnek, és az idióta barátnőid 18 évesen majd abortuszon végzik, gondolom, nem szeretnél mellettük feküdni várni ugyanerre.

Inkább légy önmagad, ne csinálj belőle problémát. 16 évesen még annyi más dolog van, amivel még foglalkozhatsz, nem a szex a világ közepe!

Előbb tanulj meg kinyílni, légy elég jóérzésű és magabiztos, hogy képes lehess majd értékelni a párodat, és a dolog lelki részét megértsd!

17/L szűz

(és ez még egy ideig így is fog maradni)

2009. aug. 1. 16:32
 12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak köszönöm a tanácsokat. Hasznos volt.
2009. aug. 1. 16:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Normális fiú/férfi nem kéri pár napos ismerettség után az orális kényeztetést.

Lehet besértődsz, de ha a barátnőid miatt kezdesz szexuális életet, meg is érdemled. Sajnálom, pár év, és talán több eszed lesz, rájössz, hogy nekünk volt igazunk. Talán.

2009. aug. 1. 17:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég nagy butaságot csináltál! Mi a fenének kellett így sietni ezzel? Gondolhattad volna, ha elsőre megteszel neki ilyet, akkor ribinek néz. Úgy gondolja, ha neki ilyen könnyen megcsináltad, akkor másnak is... Ráadásul még szűz vagy, ez volt az első szexuális élményed. Úgy gondolom, ezt inkább egy olyannal kellet volna átélni, akivel együtt jársz, ismered és tudod, hogy te is fontos vagy neki, tudod, hogy szeret. De mostmár mindegy. Remélem, tanultál az esetből. Hogy mit csinálj? Semmit! Eszed ágába se legyen keresni a fiút, vagy esetleg megbánva viselkedni, akkor megtetted és kész. Nincs rajta mit szépíteni. Viseld a következményeit.
2009. aug. 1. 17:36
 15/16 anonim válasza:
Én azt hiszem hogy az a fiú, aki ennyi ismeretség után megkér téged egy ilyen nagyon intim dologra, nem éppen jó szándékkal van irántad. Kihasználta a tapasztalatlanságodat. Cseppet se aggódj miatta. Nem érdemli meg. Nézzél másik pasi után, s tanulj belőle.
2009. aug. 2. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:
AZ előzőkkel egyetértek
2011. szept. 27. 13:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!