Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szajhának néz most engem? 16/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szajhának néz most engem? 16/L

Figyelt kérdés
Balatonon a strandon megismerkedtem egy fiúval, aki nagyon bejött nekem. 16 évesek vagyunk mind a ketten. Úgy nézett ki a dolog, hogy én is bejövök neki és el is csattant az első csók. Annyira helyes fiú, hogy másnap nem tiltakoztam azellen, amikor megkért, hogy leszopjam. Azt reméltem, hogy ő is viszonozza ezt valamivel, de nem. Azóta eltelt 3 nap és a srác kicsit bunkón viselkedik velem. Lehet, hogy megkapta amit akart és ennyi? Én viszont kezdtem beleszeretni és nem tudom, hogy most mit csináljak.
2009. aug. 1. 15:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
igen pontosan így van, megkapta amit akart és ennyi. mégis mit hittél? olyan lányt egy pasi sem vesz komolyan aki megismerkedésük utáni nap leszopja. máskor ne csinálj ilyet és akkor majd emberszámba vesz. ne aggódj nem leszel belé szerelmes csak azt hiszed, mert szemétül bánik veled, a nők meg erre buknak. 20L
2009. aug. 1. 15:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Annak néz és ennyit akard, legközelebb 20x gondold meg mikor adsz meg kinek és mit ilyenek a férfiak 28/F
2009. aug. 1. 15:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak ennyire kellettél neki. Majd legközelebb nem adod magad ennyire könnyen :-P
2009. aug. 1. 15:43
 4/16 A kérdező kommentje:
Teljesen normálisnak tűnt a srác és nagyon helyes. Tudom, hogy nem kellett volna, de mégis.
2009. aug. 1. 15:44
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

És ebből lesz a lányoknál a nagy trófea gyűjtemény, mert a pasik rendesnek tűnnek amíg meg nem kapják amit akarnak, ha két hétig nem adsz semmi olyat és még melletted van és közben nem csapong ki sehova akkor valszeg lehet normális de akkor sem tuti még. Legyen eszed s ne legyél naív 28/F

Csak ismétlem önmagam ilyenek a férfiak ja és ezt egy férfi mondta neked gondolkozz

2009. aug. 1. 15:48
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

Mivel a szajhák viselkednek így, ezért igen nagy valószinűséggel és valamilyen szinten joggal gondolja ezt rólad.

Te meg vedd ezt tanulópénznek, és többet ne tegyél ilyet.

És remélem nem kamu a kérdés, mert nagyon olyan szaga volt, mert ha nem, nem értem a kérdezőt neki ebben mi ben volt egyértelmű?

A másik meg hogy 16 évesen ilyen könnyen?.........hát én nemtudom, ilyenkor még nyalókát kéne szopogatni, nem idegen pasik...farkát.

2009. aug. 1. 15:48
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Ennyit arról hogy a külső minden.. Bocsi a bunkóságért, csak én annyira nem szeretem amikor mindig a helyes fiúkat "részesítik előnyben".

Szerintem felejtsd el a srácot és élvezd a nyarat. :)

2009. aug. 1. 15:51
 8/16 anonim ***** válasza:
22%

Sz*pd le mégegyszer.

Aztán engem is letorkozhatnál béjbí.

2009. aug. 1. 15:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Nekem ez volt az első ilyen szexuális érintkezésem, és nem értem, hogy mért kell ilyen gúnyos megjegyzéseket tenni. A környezetem mind azt sugallja, hogy éretlen vagyok, hogyhogy még szűz vagyok...és úgy gondoltam, hogy én is belekóstolok az ilyenfajta életbe, de már magam is rájöttem, hogy nem így kellett volna.
2009. aug. 1. 16:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
na pont ezért kapod a gúnyos megjegyzéseket és talán akkor most el tudod dönteni hogy melyik a jobb? az idióta barátnőid unszolását hallgatni hogy miért vagy még szűz? vagy bárhol ahol ezt a storyt elmeséled a gúnyos megjegyzéseket? amik ráadásul igazak is.
2009. aug. 1. 16:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!