Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szajhának néz most engem? 16/L

És ebből lesz a lányoknál a nagy trófea gyűjtemény, mert a pasik rendesnek tűnnek amíg meg nem kapják amit akarnak, ha két hétig nem adsz semmi olyat és még melletted van és közben nem csapong ki sehova akkor valszeg lehet normális de akkor sem tuti még. Legyen eszed s ne legyél naív 28/F
Csak ismétlem önmagam ilyenek a férfiak ja és ezt egy férfi mondta neked gondolkozz

Mivel a szajhák viselkednek így, ezért igen nagy valószinűséggel és valamilyen szinten joggal gondolja ezt rólad.
Te meg vedd ezt tanulópénznek, és többet ne tegyél ilyet.
És remélem nem kamu a kérdés, mert nagyon olyan szaga volt, mert ha nem, nem értem a kérdezőt neki ebben mi ben volt egyértelmű?
A másik meg hogy 16 évesen ilyen könnyen?.........hát én nemtudom, ilyenkor még nyalókát kéne szopogatni, nem idegen pasik...farkát.

Ennyit arról hogy a külső minden.. Bocsi a bunkóságért, csak én annyira nem szeretem amikor mindig a helyes fiúkat "részesítik előnyben".
Szerintem felejtsd el a srácot és élvezd a nyarat. :)

Sz*pd le mégegyszer.
Aztán engem is letorkozhatnál béjbí.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!