Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit várjak a szexel, hogy ne az legyen a véleménye hogy könnyen oda adom magam?
Ez tipikusan olyan kérdés, amire mindenki ír majd egy számot (hány hónapot, hetet várna), mások meg jól lepontozzák, mert ők nem úgy gondolják...
Nem fogsz egységes válaszokat kapni, ez teljesen egyénfüggő, ki mennyi ideig várna.
Elmondom, mi az én véleményem: ha csak most jöttél össze vele, jobb lenne, ha még nem aludna ott nálad, mert akkor nagy eséllyel történni is fog vmi.
Ha én a helyedben lennék, legalább három hónapot járnék vele "simán", és ezalatt talán kiderülne, mit is akar valójában.
Azt mondod, nem "arra" megy, de ha ő már most "azt" szeretné, mikor még csak pár napja jártok, gyanús a dolog...
Szóval, én a helyedben mindenképpen várnék, és még csak véletlenül se engedném, hogy két nap után már befészkelje magát az ágyamba :)
Ez nagyon korai - szerintem.
Ha 21 évesen ezt még kérdezed, akkor várj még egy kicsit.
Minden találkozásnál engedj neki (vagy kezdeményezz) kicsit többet. Olyan sok szép dolog van még egy komolyabb akció előtt... kihagynád ezeket?
És ebből az is látszik, hogy tényleg te érdekled - vagy csak néhány alkatrészed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!