Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem szereti a 69 pozíciót, és ha rákérdezek hogy miért, mindig kitérő választ ad. Mi lehet az oka? 23 évesek vagyunk, az orális szexet szereti csinálni, és azt is szereti ha én csinálom neki.
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 16:01
1/8 anonim 

válasza:

énsem szeretem, de barátom imádná, nekem olyan fura, mintha beteríteném a fejét a fenekemmel, nem egy túl kényelmes póz sem, jó nektek pasiknak jó mert jó a kilátás, de nekünk nőknek ez gyakran okoz feszültséget.
27/N
2/8 anonim 

válasza:

te vagy felül? akkor lehet hogy nagyon lenyomod a torkán a férfiasságod, ami elég kellemetlen tud lenni.
az is lehet hogy nem tud úgy koncentrálni sem az érzésre, sem arra amit csinál
3/8 A kérdező kommentje:
nem, én alul vagyok.
2009. júl. 31. 16:07
5/8 anonim 

válasza:

Szerintem a meleg levegő felfelé áramlik.. :D
És lehet, hogy nem kellemes szagokat hoz magával.. :)
De ez csak tipp..:P
(23/F)
KG
6/8 anonim 

válasza:

én sem szeretem annyira (lány vagyok) mert én nem tudok így egyszerre az élvezetre is koncentrálni meg az én "dolgomra" is... jobban szeretem külön-külön... szeretem kényeztetni a barátomat és azt is imádom amikor ő engem... csak épp nem egyszerre :)
7/8 anonim 

válasza:

Én sem szeretem.Vagy arra koncentrálok 100%kosan amit én csinálok a barátomnak,vagy élvezem amit velem csinálnak .Megosztott figyelemmel nem olyan jó.
l/18
8/8 anonim 

válasza:

én ugyanúgy vagyok,ahogy az első válaszoló írta..nekem valahogy olyan mintha totál ráülnék a fejére(igen,így is van) és megfulladna xD tudom ez most így vicces,de nekem fura a pozicíó,viszont oldalra fekve imádom csinálni :) a Párom eleinte mindig mondta,hogy rendesen csináljuk,de rájött,hogy fölösleges erőltetni,csak akkor jó,ha mindketten élvezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!