Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm 2 hete él nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 2 hete él nemi életet és eddig 8x bújt ágyba a fiúval. Ez nem sok egy kicsit?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 15:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Számolod hányszor szexelt a barátnőd? Ez az ő dolga, neked miért kell belemásznod?

Nem éri se kisebb se nagyobb csalódás attól, ha 1x szexelnek vagy 20x...

2009. júl. 31. 17:31
 12/18 A kérdező kommentje:
váááá nem igaz hogy nem érti senki... 3 hete jár a fiúval, 2 hete szexelnek és amikor elkezdtek szexelni akkor amikor találkoztak utána már mindig csak szex volt.. csak attól féltem ha a fiú megunja a szexet tőle akkor kidobja.. de kül nektek meg ahoz nincs közötök h nekem közöm van e az ő szexuális életéhez. amúgy meg nem lehet félteni egy barátnőt? valószínű h jót akarok neki...
2009. júl. 31. 18:53
 13/18 A kérdező kommentje:
3 hete járnak 2 hete szexelnek. mivel a barátnője vagyok valószínű h nem akarok rosszat neki... nem lehet félteni valakit a csalódástól? amúgy már volt dolgom ilyen paisval azért is FÉLTEM nem irigykedek..
2009. júl. 31. 18:56
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
ha a baratnodnek igy jo, mi a gond? mondhatod az ilyennek h vigyazzon, mert csak kihasznalja.. amugy kergette vki h 1 hét utan fekudjon le vele? sztem nem
2009. júl. 31. 18:59
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
mi 4 nap alatt 21 szer bujtunk ágyba ugy hogy sztem nemsok
2009. júl. 31. 20:23
 16/18 anonim ***** válasza:
ha nekünk nincs közünk ahhoz hogy neked mihez van közöd, akkor minek írod ki kérdést? csalódások mindig is fogják érni az életben, ez az élet szivi...
2009. júl. 31. 21:42
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Még kevés is! :P
2009. aug. 1. 08:51
 18/18 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem sok, sőt szerintem még kicsit kevés is..én 1és fél honapja vagyok együtt a párommal,még nem szeretkeztünk...már most elég nagy a vágyam iránta kivánom őt minden alkalommal mikr találkozunk...ha eljön az ideje..szerintem napi szinten fogjuk csinálni..
2009. aug. 2. 01:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!