Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 2 hete él nemi életet és eddig 8x bújt ágyba a fiúval. Ez nem sok egy kicsit?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 15:01
1/18 anonim 

válasza:

mi az első alkalommal 4x bujtunk ágyba. utana meg majdnem minden nap. tehat én a 2. hétnél már joval több aktuson tul voltam, ami egyaltalan nem fura, ha vki szerelmes, és kivanja a parjat.
3/18 anonim 

válasza:

14 nap alatt 8 szex, az nem sok. Elvesztette a szzességét, szereti a pasiját, miért ne szexelhetnének?
4/18 anonim 

válasza:

nem értem miért érdekel ez téged... ha neki jólesik akkor nem sok. Te meg ne másokkal foglalkozz. És ezt nem bántásból írom, de én azt gondolom, mki saját magával törödjön, ne másokkal.
5/18 anonim 

válasza:

irigykedsz?:P egészségére, ez egyáltalán nem sok. mikor a mostani barátommal elkezdtünk szexelni, egy hétvége alatt 10szer voltunk együtt, úgy hogy a szombat délutánt és estét itthon sem töltöttük:) ne aggódj érte, semmi baja nem lesz, csak védekezzen.
6/18 A kérdező kommentje:
dehogy irigykedek csak féltem h ne érje csalódás :)
amúgy én is élek nemi életet de mi csak (?) 3x csináljuk egy héten :)
2009. júl. 31. 15:07
7/18 anonim 

válasza:

mi naponta 3xor csináljuk.....hetente 3xor az baromi kevés még egy 10 éves házasságban is.....
27/N
8/18 A kérdező kommentje:
meg ugye ő most kezdte el ezt az egészet 2 hete és a fiúval sincs valami sok ideje együtt és amikor talákoznak egy héten kb 4x akkor mindig csak szexelnek... és féltem h a fiú csak ezért van vele...
2009. júl. 31. 15:12
9/18 anonim 

válasza:

kedves előző, irigyellek, hogy van időd naponta háromszor szexelni!!!:-)
10/18 anonim 

válasza:

mindig arra van idő amire akarunk szakítani, napi 12 órát melózom, de utána akármennyi szex belefér.
27/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!